Tip dana: Srbija – Švajcarska: Ako neko može da preleti Alpe, onda je to orao

1xBEt

Reprezentacija Srbije u Kaljiningradu igra najvažniju utakmicu u poslednjih osam godina, još od one nesrećne sa Australijom u Južnoj Africi. Pobeda nad Švajcarskom donosi nam plasman među 16 najboljih selekcija na svetu, remi ostavlja šansu, a poraz znatno smanjuje manevarski prostor, pa bi onda morali da savladamo Brazil, ali o tom potom…

Srbija: Mitrović ispucao ćorke, vreme je za gol

Protiv Kostarike je bilo sve, samo ne lako. Ono najvažnije, led je probijen i stigla su prva tri boda. Iz ovog ugla, ništa sad ne bi bilo drugačije ni da smo igrali nerešeno, ponovo bi nam trebala pobeda nad “sajdžijama”, ali je mnogo bolje zbog samopouzdanja pobediti na startu bilo kog takmičenja, a kamoli Mundijala. Nadamo se da je selektor Krstajić spremio dobitnu taktiku, a ekipa koja je počela protiv “tikosa” mogla bi ponovo da započne meč, ali sa, eventualno, jednom promenom, gde bi Ljajića zamenio Kostić. Verujemo i da je naš golgeter Aleksandar Mitrović potrošio zalihu promašaja u duelu sa Kostarikom, kada je dva puta bio u fenomenalnim prilikama, pa da će taj ceh platiti golman Švajcarske Zomer. Videćemo, svi koji budu na terenu, ali i oni koji će šansu čekati sa klupe, moraju da budu u funkciji kolektiva, jer, ponavljamo, Srbija ovako važan meč nije imala punih osam godina. nadamo se da će sada rezultat biti mnogo povoljniji nego onog 23. juna 2010. godine.

Švajcarska: Švajcarsko-Kosovska simbioza pokazala je snagu protiv “karioka”

I pre početka Mundijala znalo se da od duela u Kalinjingradu zavisi učinak ove dve reprezentacije u Rusiji. Pomalo neočekivano Švajcarska je izbegla poraz od Brazila, a verujemo da ni oni nisu ukalkulisali taj bod u svoj saldo. To im daje mogućnost da mogu mirnije da igraju, jer ih u poslednjem kolu čekaju ostarikanci, dok će Srbija morati na megdan ranjenim “kariokama”. Sa klupe ih vodi Sarajlija Vladimir Petković koji odlično poznaje menatalitet naših fudbalera, ali nije ni čudo pošto u timu ima čak osam igrača sa ovih prostora. Švajcarska reprezentacija je jedna multinacionalna selekcija, ali su svi podređeni jednom cilju, uspehu svje nove domovine, pa su “sajdžije” u poslednje 23 utakmice doživele samo jedan poraz, onaj u Lisabonu od Portugala, koji ih je poslao u baraž za Mundijal. Brazilu je gol dao Stiven Cuber, ali opasnost preti od centarfora Seferovića, ali i trojke poreklom sa Kosova, Šaćirija, Džake i Džemailija.

Naš predlog:

Svi želimo pobedu naše reprezentacije i to nije sporno, ali moramo sagledati i koliko je to realno očekivati u ovom meču. Mislimo da golova neće biti mnogo, dakle 0-2, a realan tip je i x na poluvremenu. Ponovo predlažemo da odigrate Aleksandar Mitrović postiže gol, jer verujemo da je korpulentni golgeter gladan golova i oseća veliku želju da se iskupi za promašaje protiv Kostarike.

Kladionice drže Srbiju za blagog favorita. To je velika promena u odnosu na kvote pre početka Mundijala, kada su na Švajcarce kvote bile manje. U Kladionici 1xbet pobeda Srbije ceni se sa 2.78. Remi je 3.10, a trijumf Švajcaraca 3.02. Takođe, 1xbet za igru 0-2 gola ima kvotu 1.53, a za 3+ 2.82. Ako se poluvreme završi nerešenim rezultatom, koeficijent je 1.87, a da Mitrović zatrese mrežu Zomera, ili nekog drugog golamana “sajdžija”, ako neko drugi bude branio, kvota je 2.60.Registruj se na 1XBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.