Tip dana: Partizan – Rudar: Crno-beli overavaju plasman u drugo kolo

Posle sjajne partije i pobede crno-belih u prvom meču u Pljevljima, Partizan u četvrtak uveče dočekuje Rudar iz Pljevalja u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Biće ovo meč bez opterećenja, što je prilika da izabranici Miroslava Đukića nagrade svoje navijače dobrom i efikasnom igrom.  Očekuje se da tribine stadiona Partizana budu solidno popunjene. Meč se igra od 20 časova i 30 minuta.

Partizan – Bez opuštanja, kao da je 0:0

Iako je Partizan u Nikšiću prošle nedelje ubedljivo pobedio pljevaljski Rudar 3:0 i može se reći već se plasirao u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, revanš u Beogradu, u četvrtak uveče, neće i ne sme da bude formalnost. Pre svega, Partizan ima obavezu prema svojim navijačima, koji su željni dobrih igara i golova. Zato, ali ne samo zato, Partizan treba da odigra meč protiv Rudara kao da je 0:0. Partizanov cilj ove sezone jeste da ponovi prošlogodišnje izdanje u Ligi Evrope, možda i da ga nadmaši. Da će biti lako – sigurno neće. Ono što bi mogao da bude problem za tim iz Humske je povreda Nemanje Nikolića, koji će morati da odsustvuje nekoliko nedelja (bar prema prvobitnim procenama), a takođe je povređen i Marko Janković koji neće biti u sastavu za sutrašnju utakmicu.

Rudar – Jesu izgubili 3:0, ali se nisu obrukali

Rudarova nada da može da parira Partizanu i učini dvomeč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope zanimljivim trajala je četrdesetak minuta duela u Nikšiću. Tačnije, trajala je sve do faula Radula Živkovića nad Nemanjom Nikolićem za penal koji je u 44. minutu u gol pretvorio Marko Jevtović. Bio je to uvod u sigurnu pobedu „crno-belih“, koji su na stadionu kraj Bistrice pred makar 80 odsto svojih navijača slavili rezultatom 3:0. Jasno je, Pljevljaci ne mogu do drugog kola kvalifikacija, ali je sveukupan utisak i da nisu imali ni čemu da se nadaju, bez obzira na to što Partizan u prvom poluvremenu sem šanse mladog Zlatana Šehovića i penala Jevtovića, koji su se dogodili u razmaku od šezdesetak sekundi, nije uradio mnogo.  Kvalitet je, ipak, isplivao u nastavku, jer je vicešampion Srbije već do 57. minuta riješio sve. Prvo je Sejduba Suma u 50. rutinski pogodio na pas Šehovića, da bi prvi pogodak u dresu beogradskog kluba postigao i Rikardo Gomeš, napadač koji je nedavno stigao u Humsku. Rudar nakon toga nije imao ni snage da popravi utisak i makar postigne jedan gol, što će ruku na srce pokušati u revanšu u Beogradu.

Naš predlog:

Partizan je obavio veliki posao u prvom meču i revanš je samo formalnost. Biće ovo sjajna prilika da se navijači nagrade dobrom i efikasnom partijom, ali ne treba zaboraviti ni veliku želju ekipe iz Pljevalja da takmičenje u Evropi završi sa postignutim golom.  Preporučujemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom više od 3,5 gola koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2,36.  Takođe treba probati i sa igrom 1-1, koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1,65.  Takođe, za one malo hrabrije, kvota da oba tima postižu makar jedan gol po meču je 2,1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.