Tip dana: Crvena zvezda – Suduva: Zvezdo, kad ako ne sad?!

Crvena Zvezda je teže nego što se očekivalo prebrodila prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i tek u završnici revanš meča protiv letonskog Spartaksa iz Jurmale, izborila plasman u narednu rundu takmičenja, ukupnim rezultatom 2:0. U narednoj rundi je čeka još jedan tim iz istog podneblja, ekipa Suduve iz Marijampolja, šampiona Litvanije koja je napravila ogromno iznenađenje i eliminisala favorizovani Apoel ukupnim rezultatom 3:2. Meč se igra u utorak od 20 časova i 30 minuta.

Crvena zvezda – Ima li Zvezda rešenja za litvanski bunker?

Zalet je uhvaćen. Prvo letonski Spartaks, pa Dinamo iz Vranja poslužili su fudbalerima Crvene zvezde da se zagreju i dobiju na samopouzdanju od starta sezone. Sada sledi novi rival, treći u samo nedelju dana. Reč je o litvanskoj Suduvi, sa kojom će crveno-beli igrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvo u utorak od 20.30 u Beogradu, a potom 2. avgusta u Marijampolu. Ekipa Vladana Milojevića je izbacila Spartaks ali je opšti utisak da nije blistala u tim mečevima. Čini se da crveno-beli još uvek traže formu, iako je ubedljiva pobeda na startu prvenstva protiv Dinama iz Vranja (3:0) nagoveštaj da stvari idu na bolje. U ovom meču domaćin najverovatnije ponovo neće moći da računa na usluge Nikole Stojiljkovića i Slavoljuba Srnića koji imaju problema sa povredama.

Suduva – Može li litvanski šampion do novog iznenađenja?

Gostujuća ekipa je napravila pravi podvig nakon što su eliminisali favorizovani Apoel. Ni oni najveći optimisti nisu mogli da očekuju da će u prvom meču ekipa Suduve posle dvadesetak minuta voditi sa 3:0 protiv tima sa Kipra. Ipak, u revanšu smo videli sve slabosti ove ekipe kada se šampion Kipra propisno ispromašivao.  Tim Suduve od  2016. godine predvodi Vladimir Čerubin i uspeo je sa ovom ekipom prošle sezone da osvoji titulu, a na dobrom putu je da to ponovi i ove pošto tim iz Marijampola ima čak osam bodova više od drugoplasiranog Žalgirisa. Najveća opasnost po gol Crvene zvezde preti od sjajnog napadača Cicilije koji je Apoelu dao tri gola za samo 10 minuta!

Naš predlog

 

Činjenica da je protiv APOEL-a ekipa Suduve iskoristila sve svoje zrelije šanse, dok su se gosti propisno ispromašivali, govori u prilog tome da je Zvezda favorit u ovom dvomeču, ali da ne sme olako da shvati tim Suduve, jer se svakako radi o boljem rivalu od Spartaks Jurmale koja je bila rival u prvom kolu. Domaći tim ima velikih problema sa realizacijom ove godine, i ovo je meč na kom ne treba očekivati previše golova. Predlažemo vam da na ovom meču odigrate igru 0-3 gola koju kladionica 10bet plaća sa sjajnom kvotom 2.05. Za one nešto hrabrije savetujemo vam da pokušate sa igrom 0-2 gola koju kladionica 10bet plaća sa fenomenalnom kvotom 4.05. Takođe, vrlo moguće je da do poluvremena ne bude golova pa vam predlažemo i igru x/1 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 3.55.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.