Tip dana: Bazel – PAOK: Meč u kom bi domaćin konačno mogao da proradi!

Još pri samom žrebu se videlo da će ovo biti par u kom će prštati na sve strane i da će biti gotovo nemoguće prognozirati koja od ove dve ekipe prolazi dalje. U prvom meču je PAOK bio bolji (2:1), ali svakako da to nije rezultat koji će gostima garantovati miran put u Švajcarsku, naprotiv, čini se da je sada psihološka prednost na strani Bazela pošto su postigli gol u gostima. Meč je na programu od 20 časova.

Bazel: Da li je došlo vreme da ova ekipa konačno proradi?

Ekipa Bazela je katastrofalno započela novu sezonu. U prva dva kola ova sjajna ekipa je osvojila samo jedan bod što je dovelo do smene trenera. Njegova zamena je legenda švajcarskog fudbala Aleks Fraj, i sama njegova pojava bi trebalo da bude dovoljan motiv za švajcarsku ekipu. Ipak, za ispravku propusta u prva dva kola švajcarskog prvenstva ima dosta vremena i utakmica, a za Ligu šampiona još samo 90 minuta! Očekuje se da Bazel od prvog minuta krene ofanzivno u ovom meču kako bi što pre postigao gol i mirnije ušao u meč. Treba dodati da je švajcarski vicešampion na oba meča u prvenstvu primao golove bukvalno u poslednjim minutima susretama, pa je očigledno da imaju velikih problema sa koncentracijom.

PAOK: Ekipi iz Soluna fali iskustvo u ovakvim mečevima

Ekipa iz Soluna je ostvarila pobedu u prvom meču, ali čini se da bi se ta pobeda mnogo više slavila da nije bilo primljenog gola osam minuta pre kraja utakmice. Onot što je posebno zanimljivo je da je PAOK taj gol primio samo dva minuta posle gola koji je postigao najbolji igrač Prijović, i među navijačima iz Soluna ostaje veliki žal što nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu do kraja jer bi u revanš meču bili veliki favoriti, ovako, čini se da bi taj gol mogao skupo da ih košta. Ono što bi svakako moglo da predstavlja veliki problem za PAOK je nedovoljno iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, gde je domaća ekipa u velikoj prednosti pošto je bila redovni učesnik evropskih takmičenja.

Naš predlog

Prednost u ovom meču ipak dajemo ekipi Bazela. Razlog za to pre svega leži u ogromnom iskustvu koje ova ekipa poseduje kada su ovakvi mečevi u pitanju. Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1,93. Takođe, pošto se očekuje da švajcarska ekipa krene od prvog minuta na sve ili ništa, treba pokušati i sa igrom 1/1 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3. Za one nešto hrabrije, savetujemo vam da pokušate sa igrom I2+&4+  za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 4,60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.