Tip dana: Rubin – Zenit: Da li će Zenit iskaliti bes na ekipi iz Kazanja?

U nedelju je na programu poslednji susret trećeg kola ruske Premijer lige, meč između Rubina iz Kazanja i Zenita iz Sankt Petersburga. Ovo je ujedno i derbi meč trećeg kola jer se sastaju prvoplasirana i četvrtoplasirana ekipa. Ekipa iz Kazanja trenutno ima dva boda manje od ekipe Zenita, ali gostujući tim je u četvrtak doživeo šokantan poraz od Dinama iz Minska u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Što se tiče međusobnog susreta gost je daleko bolji, pošto u poslednjih šest mečeva ima pet pobeda i samo jedan remi. Meč je na programu od 19 časova.

Rubin: Uprava je postavila cilj, pitanje je koliko je on realan?

Pred početak ove takmičarske sezone uprava tima iz Kazanja je kao ambiciju navela ulazak u Ligu šampiona, ali pitanje je koliko je ovo realna ambicija. U ruskoj Premijer ligi od prošle sezone prve dve ekipe na tabeli idu direktno u Ligu šampiona, dok će treća put do najkvalitetnijeg evropskog takmičenja morati da potraži kroz kvalifikacije. Ekipa Rubina je u drugom delu prošle sezone doživela samo jedan poraz, dok su i na startu ovog šampionata ostvarili pobedu nad odličnim Krasnodarom i izborili nerešen ishod na gostovanju Dinamu iz Moskve pa se može reći da u odličnom raspoloženju dočekuju ovaj meč.
Svakako da je najzaslužniji za ova odlična izdanja trener Berdijev sa kojim je klub iz Rubina doživeo svoje najlepše dane. Naime, pod dirigentskom palicom iskusnog stručnjaka, Rubin je u sezoni 2008. i 2009. došao do naslova prvaka što predstavlja najveći uspeh u istoriji ovog kluba. Ono što je posebno zanimljivo je da Berdijev u ovom meču ne može da računa na sjajnog Položa koji je na pozajmici u upravo Zenitu.

Zenit: Ekipa mora da se oduži navijačima posle blamaže u Ligi Evrope!

Odlično je ekipa Zenita započela ovu sezonu posle prošle koja je bila očajna pošto su je završili na tek četvrtom mestu i posle dosta godina ostali bez plasmana u Ligu šampiona. Ekipa iz Sankt Petersburga je sigurnom igrom ostvarila dve pobede i trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli Premijer lige. U prvom kolu je uz dosta muka savladana ekipa Jeniseja u gostima sa 2:0, dok je u drugom kolu Zenit bio bolji od Arsenala iz Tule. Kada se očekivalo da ekipa prenese sjajne vibracije iz prvenstva na Ligu Evrope usledio je potpuni šok pošto je Zenit katastrofalno poražen od Dinama iz Minska (4:0), što predstavlja jedan od najubedljivijih poraza ove ekipe u evropskim takmičenjima u poslednjih desetak godina.
Trener Semak na konferenciji posle tog meča nije umeo da objasni novinarima šta se desilo sa njegovom ekipom, i već između redova najavio da se njegova ekipa okreće prvenstvu gde želi da osvoji šampionsku titulu. Na istoj konferenciji je obećao da će se ekipa Zenita za ovaj katastrofalni poraz iskupiti već u nedelju na gostovanju Rubinu.
Što se tiče igračkog kadra, tim iz Sankt Petersburga je oslabljen na ovom meču pošto neće biti defanzivca Mamane, veznjaka Žirkova kao i napadača Kokorina.

Naš predlog

Posle šokantnog poraza od Dinama iz Minska u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ekipa Zenita želi da se maksimalno iskupi svojim navijačima. Teško je očekivati da će moći da stignu tu prednost, pa tako žele da se već sada fokusiraju na rusko prvenstvo, osvoje titulu i ponovo se plasiraju u Ligu šampiona. Rubin je u odličnoj formi, ali mu na ruku ne ide ni međusobni skor sa Zenitom gde u poslednjih šest mečeva ima pet poraza i samo jedan nerešen ishod.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10. Očekuje se da Zenit na ovom meču krene silovito od prvog minuta da vam predlažemo da odigrate igru 2/2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3,25. Takođe, ovo je meč na kom treba očekivati golove jer i jedna i druga ekipa igraju poprilično ofanzivan fudbal pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2,49.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.