Tip dana: Krasnodar – Spartak Moskva: Krasnodar pobeđuje Moskovljanje!

Ovog vikenda je na programu četvrto kolo ruskog šampionata. Kao derbi meč označen je susret između domaćeg Krasnodara i gostujućeg Spartaka iz Moskve. Tim Spartaka iz Moskve je prošlu sezonu završio na trećem mestu, dok je samo dva boda manje imao Krasnodar i sezonu završio na četvrtom mestu. Kako je tim iz Moskve ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona, obe ekipe će naredne sezone igrati u Ligi Evrope. Što se tiče prvenstva, možemo reći da je Krasnodar solidno započeo sezonu pošto ima dve pobede i jedan poraz, ali ipak je nešto bolji bio tim iz Moskve koji ima dve pobede i jedan remi. Meč počinje u 18 časova.

Krasnodar: Može li ova ekipa do Lige šampiona ove sezone?

Ekipa Krasnodara nije najbolje započela sezonu u ruskom prvenstvu pošto su poraženi od Rubina iz Kazanja rezultatom 2:1, a ono što je zanimljivo je da je strelac na tom meču bio Smolov koji je pre nekoliko dana pojačao redove šampiona Lokomotive. To nije prvi odlazak iz četvrtoplasirane ekipe prošle sezone, pošto su tim već napustili Grankvist, Laborde, Žoazinjo i Šatov. Ono što je posebno zanimljivo za ovu ekipu je da su u sva tri kola dosadašnjeg dela ruske Premijer lige bili gosti, pa je ovo prvi meč na domaćem terenu za njih ove sezone.
Pominjali smo da je bilo dosta odlazaka iz ovog kluba, ali bilo je i nekoliko kvalitetnih dolazaka pošto su u klub stigli sjajni peruanski reprezentativac Kueva, potom odlični srpski štoper Spajić kao i Ari iz šampiona Lokomotive.
Posle neuspeha u prvom kolu, ekipu Krasnodara je odlično odigrala prethodna dva kola i zabeležila pobede na gostovanjima Ufi i Uralu. Očekuje se pun stadion, zbog činjenice da je ovo prvi meč na domaćem terenu ove sezone što bi mogla da bude ogromna prednost za ekipu Krasnodara.

Spartak Moskva: Vreme je da odbrana Moskovljana kapitulira

Dosta dobro je ekipa iz Moskve započela ovogodišnju Premijer ligu, pošto u prva tri kola imaju dve pobede i samo jedan remi i trenutno se nalaze na trećem mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Odličan start u prvenstvu je nekako pao u senku zbog eliminacije od PAOK-a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Svima u klubu je to teško palo, pogotovu zbog činjenice da je tim Spartaka u prvom meču vodio sa 2:0, i da je čak u drugom poluvremenu imao i penal, ali na kraju su dopustili sebi da grčki tim postigne tri gola i završi utakmicu minimalnom pobedom koju je uspeo da sačuvao u Moskvi. Ruku na srce, i Adriano je dosta pomogao grčkom timu pošto je dobio crveni karton u ranoj fazi meča.
U prvenstvu dve minimalne pobede na svom terenu bez primljenog gola i remi u okršaju sa šampionom Lokomotivom takođe bez primljenog gola govore da ova ekipa igra čvrsto. Odbrana Moskovljana je kapitulirala kada je to najmanje bilo potrebno, u prvom meču u Solunu kada je ekipa Spartaka čak tri puta morala da vadi loptu iz mreže.
Što se tiče ovog meča, tim iz Moskve ne može da računa na nekoliko standardnih fudbalera, i očekuje se da trener ove ekipe izvede nešto izmenjen sastav u odnosu na meč protiv PAOK-a.

Naš predlog

Posle tri kola koja je odigrao na strani Krasnodar tek u četvrtom kolu igra prvi meč na svom terenu. Ekipa Spartaka iz Moskve je dosta teško podnela eliminaciju od PAOK-a, a u prilog im ne ide i činjenica da imaju dosta povređenih fudbalera. Očekuje se da fenomenalni stadion u Krasnodaru bude ispunjen do poslednjeg mesta pa veću prednost pred ovaj meč dajemo domaćoj ekipi. Predlažemo vam da odigrate 1, koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.77. Takođe, već smo konstatovali da ekipa Spartaka iz Moskve teško prima golove, pa probajte ovde sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za one nešto hrabrije, predlažemo vam da ovde probate sa igrom x-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 5.78.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.