Tip dana: Midlzbro – VBA: Premijer liga zove, ko će podići slušalicu?

Ovog petka, uvodni meč Čempionšipa donosi nam jednu od najzanimljivijih utakmica drugog po rangu takmičenja u engleskoj. Midlzbro dočekuje Vest bromvič albion, koji je prethodne sezone ispao iz Premijer lige i svakako žele da se tamo i vrate, a iste ambicije ima i večerašnji domaćin.

Midlzbro: Početak koji obećava

Tim Midlzbroa je odlično započeo šampionat u Čempionšipu i nagovestili su da bi mogli da budu jedni od glavnih konkurenata za direktan plasaman u Premijer ligu naredne sezone. U prva četiri kola zabeležili su tri pobede i jedan remi koji je bio u prvom kolu. To znači da su u seriji od tri pobede, ne primaju veliki broj golova po meču, ali ih daju po dva u proseku, što je odličan skor. Napadački trio Stujart Dauning, Bril Asombalonga i Martin Brajtvajt opasni su po bilo koju odbranu u ligi. Prethodne sezone Premijer liga im je za malo izmakla, ove to sebi neće dopustiti. Ako iko zna kako se ostvaruju uspesi u manjim ekipama onda je to trener Toni Pjulis koji je nesumnjivo, najveća snaga ovog tima.

VBA: Izlet na godinu dana ili ipak ne?

Vest bromvič albion se mnogo mučio prethodne sezone u Premijer ligi i sa razlogom su napustili to takmičenje. Spominjale su se priče kako je klub u ogromnim finansijskim problemima i da im predstoji borba u donjem delu tabele ove sezone, ali njihov početak sezone to demantuje. Napad koji čine Džej Rodrigez i Dvajt Gejl je sasvim pristojan, dok ih iza prati odlični Met Filips koji bi čak mogao da igra i u nekom od klubova iz Premijer lige, bez problema. U prošlom kolu su deklasirali KPR sa 7:1, a sva trojica od pomenutih su se upisala u strelce. Respektabilan tim koji zna da odigra na rezultat za sada je zabeležio jedan poraz i to u prvom kolu, da bi u nastavku ostvarili remi i dve pobede. Sa klupe ih i dalje predvodi Daren Mur, čovek koji je sa njima pravio čuda u poslednjih nekoliko kola prethodne sezone Premijer lige, ali utisak je da je na klupu došao prekasno. Večeras će na megdan protiv njihovog bivšeg menadžera Pjulisa.

Naš predlog

Dve dobre ekipe i s razlogom je ovo jedan od najzanimljivijih mečeva kola koji će pokazati da li su ove dve ekipe dovoljno dobre za borbu za Premijer ligu iako je prerano to govoriti. Mnogo je konkurenata, pa se kiksevi ne praštaju, čak ni na početku sezone. Napadački potencijal obeju ekipa se ne dovodi u pitanje, a trebali bi da budu raspoloženi i večeras. Savetujemo vam da probate sa igrom GG, tj. da će oba tima postići barem po jedan gol uz kvotu od 1.82 koju nudi 10Bet. Takođe, moglo bi biti i manje od 2.5 gola, gde je kvota iz 10Bet 1.67 , pa je 1:1 realan rezultat. Savetujemo vas da pokušate nešto od ovog.

Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.