Tip dana: Barnli – Olimpijakos: Tim iz Pireja overava plasman u Ligu Evrope!

U jednom od najzanimljivijih revanš mečeva plej ofa Lige Evrope, engleski debitant, Barnli, će na svom terenu pokušati da nadoknadi dva gola minusa iz prvog duela sa grčkim Olimpijakosom. Naime, najtrofejniji grčki klub je pre sedam dana slavio s 3:1 i tako došao na korak od plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, gde se inače takmiči nakon što je čak sedam prethodnih godina bio redovan učesnik Lige šampiona. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Barnli: Neiskustvo u ovakvim mečevima može biti presudno

Za razliku od ekipe Olimpijakosa koja ima ogromno iskustvo kada su evropska takmičenja u pitanju, timu Barnlija je ovo premijerni nastup u Evropi nakon što su na iznenađenje mnogih prošle sezone u Premijer ligi zauzeli odlično sedmo mesto i tako izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Međutim, može se već sada konstatovati da je veliki problem ove simpatične engleske ekipe skraćena rotacija, pošto u prvih tri kola Premijer lige imaju dva poraza i jedan remi, što je samo jedan od pokazatelja da ova ekipa nije navikla da igra na više frontova.
Osim toga oni su u prethodnim duelima kvalifikacija za Ligu Evrope imali dosta problema sa Aberdinom i Bašahšehirom, ali su ipak posle produžetaka uz dosta muke eliminisali obe ekipe, međutim sada će protiv Olimpijakosa imati dosta teži zadatak obzirom da su pre nedelju dana poraženi u Pireju rezultatom 3:1.
Da stvari budu gore po tim Barnlija, ova ekipa će revanš meč plej ofa kvalifikacija za Ligu Evrope igrati bez golmana Poupa, veznjaka Brejdija, Defura i Gudmonsona, kao i štopera Gibsona koji je suspendovan.

Olimpijakos: Tim iz Pireja overava plasman u Ligu Evrope!

Što se tiče najtrofejnije grčke ekipe oni su veliki posao u ovom dvomeču uradili pre nedelju dana na svom terenu kada su dosta teže nego što rezultat pokazuje pobedila Barnli sa 3:1. Naime, zbog dva žuta kartona meč je pre vremena morao da završi štoper engleske ekipe Gibson koji neće moći da pomogne svojim klupskim kolegama ni u ovom meču i svakako da će to biti veliki hendikep za sedmoplasiranu ekipu iz prošle sezone u Premijer ligi.
Dvostruki strelac u prvom meču ove dve ekipe bio je sjajni Fortunis, dok je treći gol koji je u velikoj meri približio Olimpijakos ka konačnom cilju a to je plasman u grupnu fazu Lige Evrope, postigao Bucalakis koji je ovog leta stigao iz Notingem Foresta.
Svakako moramo dodati i činjenicu da su izabranici trenera Martinsa bez većih problema u trećem kolu kvalifikacija eliminisali Lucern i to ukupnim rezultatom 7:1, što je pokazatelj da tim iz Pireja igra fantastično na početku sezone. Što se tiče grčkog prvenstva, i ono je startovalo proteklog vikenda, a ekipa Olimpijakosa je sezonu otvorila pobedom nad Levadijakosom, dosta teže nego što se očekivalo (1:0).
Grčka ekipa nema bitnijih izostanaka pred ovaj meč, što samo potvrđuje da ekipa iz Pireja u odličnom raspoloženju dočekuje ovaj meč.

Naš predlog

Ako sezonu u Premijer ligi, koja je verovatno i najjača na svetu završite na sedmom mestu onda ste svakako kvalitetna ekipa. Međutim, veliki problem za ekipu Barnlija je to što nemaju iskustva igranja u Evropi, pošto im je ovo premijerni i ujedno istorijski izlazak na evropsku scenu. Što se tiče Olimpijakosa, tokom leta su se dogodile velike promene, i jasan je cilj a to je povratak šampionske titule u trofejne vitrine ovog kluba, kao i što bolji plasman u Ligi Evrope.
Baš zbog tog neiskustva jedne, ali i velikog iskustva druge ekipe vam preporučujemo da ovde odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 3.10.
Takođe, ne treba očekivati zatvoren meč, jer se očekuje da tim Barnlija napadne od prvog minuta, a tim iz Pireja vreba iz kontri, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.22.
Za one najhrabrije, predlažemo vam da pokušate sa igrom x-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 6.83.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.