Kako da izaberem pravu onlajn kladionicu i steknem kladioničarsko iskustvo?

Odličili ste da se kladite onlajn. Znate mnogo o sportu i mislite da imate dobre šanse protiv kladionica. Jedinstveno pitanje koje se postavlja jeste: ,,U kojoj kladionici da se kladim?”, odnosno, ,,Kako da izaberem pravu kladionicu?”

Poverenje

Sigurno je da želite da budete sigurni prilikom izbora kladionice. Želite da ona bude proverena i da znate da je vaš novac na sigurnom, odnosno, da u svakom trenutku možete povući novac ukoliko ste ostvarili dobitak i ona vam je potreban. Svima je to u cilju, pa zbog toga trebate biti pažljivi pri izboru onlajn kladionice. Morate izabrati stabilnu kladionicu za koju postoji mala mogućnost da upadne u finansijski problem. Najbolje je da pronađete neku recenziju za određenu kladionicu, pročitate i pogledate ocene. To možete uraditi u donjem desnom uglu naše početne stranice OVDE! Tu vam se nalaze mnogobrojne kladionice koje su ocenjene prema ličnim iskustvima.

Minimalni depoziti i provizije

Za svaku kladionicu trebali biste da proverite koliki je minimalni depozit i kolike su naknade za depozit i povlačenje novca. Neke kladionice su na sebe preuzele troškove prilikom transfera novca, dok su druge odlučite da to stave na teret svojih korisnika. Isto tako, u jednoj kladionici jedan način može da bude besplatan, dok u drugoj podleže proviziji. Savetujemo vas da birate kladionicu koja nipošto nema proviziju ni za uplatu ni za isplatu.

Izbor igara

Pri izboru onlajn kladionica, mnogo je važno da u ponudi postoje igre koje vas zanimaju. Obratite pažnju na to, jer ukoliko otvorite račun u bilo kojoj kladionici, a tamo nema igre koje vas interesuju, značiće da vam ta kladionica ne odgovara i moraćete da potražite drugu. Stoga, morate biti pažljivi pri tom izboru i da da se uverite da ste izabrali pravu kladionicu.

Uporedite koeficijente

Kada kupujete, na primer, televizor ili neku drugu robu, uvek prvo obratite pažnju na cenu, pre nego što pazarite. Takva situacija je i u klađenju. Prvo ćete proveriti najbolje koeficijente u kladionicama koje ste uzeli u uži izbor, a potom izabrati najbolju za vas.

Naša preporuka

Odgovorno tvrdimo da se gore navedeni faktori najbolje poklapaju sa onlajn kladionicom Bet365. Kao prvo, ova kladionica je jedna od najstarijih onlajn kladionica na svetu. Uživa veliko poverenje i autoritet svojih korisnika. Kod njih ne postoji nikakva provizija, a isplata se vrši u roku od dva do pet radnih dana. Koeficijenti su im solidni i svakako spadaju u grupu kladionica koje imaju najveće kvote od svih. I, za kraj, treba da naglasimo da kladionica Bet365 izuzetno ceni svoje klijente. U određenom vremenskom periodu znaće da dodeli bonus svojim igračima i tako ih iznenadi. Isto tako, raspolažu s velikim brojem ponuda vezanih za sve sportove koje obično zanimaju korisnike kladionice i nude najrazličitije opcije za klađenje.

Registruj se na Bet365

Kako da steknem kladioničarsko iskustvo?

Da bi ste kao iskusniji korisnici bili uspešni u klađenju, morate steći i određeno znanje. Za početak, pročitajte sledeće principe koji su za vas sastavili iskusni kladioničari.

  1. Izaberite da se kladite na onaj sport koji najbolje poznajete i izbegavajte klađenje na više od dva sporta. Samo mali broj ljudi je uspešan u klađenju na više sportova.
  2. Ne možete da dobijete svaki tiket, ali bi trebalo da proučite svaki tiket koji ste pali i da pažljivije analizirate mečeve naredni put.
  3. Naučite da igrate hendikep, to je proveren način da pronađete opklade sa visokim vrednostima. Savladavanje hendikepa nije lako, ali se isplati. Najbolje je da naučite od nekog iskusnog.
  4. Pronađite i najbolje koeficijente, kao što smo gore naveli. To je u današnje vreme mnogo lako.
  5. Naučite da upravljate sa svojim novcem. To je jedna od najznačajnijih veština koju treba da poseduje svaki korisnik kladionice. Upravljanje novcem je mnogo jednostavno. Postavite sebi neka pravila i limite i poštujte to.
  6. Vodite evidenciju za klađenje i analizirajte to. Tako možete da vidite koja strategija je uspešna za vas, a koja ne. Ovo može biti korisno za vaš profit koji bi trebalo da raste sve više.
  7. Držite emocije pod kontrolom i budite veoma disciplinovani.
  8. Dobar kladioničar je ujedino i dobar matematičar. Dobro poznavanje sporta treba da se ukombinuje sa konceptom vrednosti koeficijenata, da poseduje emocionalnu kontrolu, disciplinovanost i da zna da upravlja sa svojim novcem.

Registruj se na Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.