Da li je bonus za klađenje pravi novac?

Bonus  za klađenje koji nudi jedna onlajn kladionica jeste istinski novac. S obzirom na to da je konkurencija na kladioničarskom tržištu poprilično velika, kladionica vam daje određenu svotu novca kao bonus, kako bi privukli klijente, a vode se tim da ćete ubrzo taj bonus, kao i ono što ste prethodno uplatili izgubiti i tako njima zapravo doneti veliki dobitak.

Dobijanje bonu sa je veliki izazov. To od vas zahteva da budete u poziciji da se kladite nekoliko dana u nizu, dan-dva, bez toga da odete u minus. Tako ćete bez problema moći da podignete vaš bonus.

Novac koji je ovde u pitanju je realan. Tačnije, onoliko novca koliko vidite na vašem bonus računu, toliko stvarno i imate u onlajn kladionici i u bilo kojem momentu možete da se predomislite i odlučite da ga ne iskoristite za klađenje. U tom slučaju, vaš depozit će ostati na računu, dok će onlajn kladionica skinuti bonus sa vašeg naloga, jer se on može koristiti isključivo za klađenje.

Kladionice u ovom segmentu nude različite vrste bonusa i to su poprilično velike svote novca. Bonus je pre svega iznos koji može da vam pomogne da ostvarite veliki dobitak. U stvari, ovo je i glavni razlog zbog kojeg ljudi kreću da se klade onlajn. Jednom rečju u onlajn klađenju vaš novac vredi više.

Kladionice se razlikuju. U nekim morate da uplatite na račun veliku svotu novca kako biste dobili bonus, dok u drugim to nije slučaj, te i sa manjom svotom novca dobijete određeni bonus.

Kao primer, možemo uzeti kladionicu 10Bet. Oni vam nude 100% bonusa na vašu prvu uplatu do 100 evra. Vi ne morate da uplatite 100e, možete i 15e, pa ćete tako dobiti dodatnih 15e na vaš bonus račun. No, ovo nije pametan potez, pošto šansu za ovakav bonus imate samo jedno, Zato je bolje uplatiti 100e, pa dobiti još 100 i tako imate veće šanse za ostvarivanje prihoda.

Uzmi svoj bonus u 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.