Derbi dana: Nemačka – Francuska: Panceri žele da porave utisak sa Mundijala, ali Francuzi su prejaki!

Već na samom startu Lige Nacija na programu je jedan veliki derbi. U pitanju je meč između Nemačke i reprezentacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo u Rusiji – Francuske. Iako su Nemci branili naslov prvaka sveta na Mundijalu, ispali su već posle prve faze, nakon šokantnog poraza od Koreje rezultatom 2:0. Sa druge strane, Francuzi su potpuno zasluženo došli do titule svetskog šampiona, i sigurno da trenutno predstavljaju najkvalitetniju reprezentaciju na svetu. Što se tiče međusobnih susreta, ove dve ekipe su se sastale pre godinu dana u Kelnu, i na tom susretu nije bilo pobednika a rezultat na kraju je bio 2:2.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Nemačka: Za “pancere” ova utakmica znači novi POČETAK!

Sve do Svetskog prvenstva u Rusiji, reprezentacija Nemačke je važila za najbolju reprezentaciju na svetu, pošto su 2014. godine u Brazilu osvojili Mundijal, a posle toga trijumfovali i u Kupu Konfederacija, i sve do završetka prvenstva u Rusiji bili su na prvom mestu Fifine rang liste. A onda je došao Mundijal, koji su “panceri” završili već u takmičenju po grupama pošto su doživeli u trećem kolu šokantan poraz od Koreje sa 2:0.
Bio je to veliki debakl koji niko nije očekivao, i sada Nemcima ne preostaje ništa drugo nego da poprave utisak iz Rusije. Joakim Lev je ostao selektor, od reprezentacije su se oprostili Gomez, Kedira i Ozil, a osim njih gotovo da nema većih promena u timu šampiona iz 2014. godine.
Ono što je svakako bitno pred ovaj meč je da se u tim vraća fudbaler Mančester Sitija Sane, oko čijeg nepozivanja u nacionalni tim za Svetsko prvenstvo u Rusiji se podiglo dosta prašine.
Ipak, Joakim Lev je dobio poverenje nacije, i ono što smo svi prethodnih godina naučili je da nikako i nikad ne treba otpisivati ovu sjajnu reprezentaciju.

Francuska: Svetski šampion ima NEVEROVATNO dobru ekipu!

Francuska je novi fudbalski vladar sveta, pošto su u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji savladali reprezentaciju Hrvatske rezultatom 4:2. Gotovo niko ko ozbiljnije prati fudbal ne može reći da je titula koju su ovi momci osvojili nezaslužena, pošto su na turniru u Rusiji prikazali ubedljivo najlepšu igru.
Ono što je posebno zanimljivo je da su Francuzi i pre dve godine bili nadomak osvajanja Evropskog prvenstva u njihovoj zemlji, ali tada su poraženi od Portugala posle produžetaka.
Sve to su popravili ovog leta, kada su na sedam mečeva ostvarili šest pobeda, uz samo jedan remi, i to u meču sa Danskom, kada su praktično obe ekipe obezbedile plasman u šesnaestinu finala. Računajući i prijateljske mečeve, neporaženi su na prethodnih 11 mečeva, a poslednji poraz su doživeli od reprezentacije Kolumbije, u martu ove godine.
Normalno je da ne menjate tim koji pobeđuje, pa se selektor Dešamp odlučio za istu ekipu koja je trijumfalno napustila Rusiju. Treba dodati da nema golmana Lorisa koji je povređen, kao i Mandande koji se oprostio od reprezentacije, pa će se između stativa naći Areola.

Naš predlog

I pored debakla u Rusiji, Nemačka je reprezentacija koju nikad ne treba otpisivati. Njihov selektor Lev je obećao da će ekipa učiniti sve da se vrati tamo gde pripada. Što se tiče novog šampiona sveta, tim je praktično nepromenjen u odnosu na tim koji je nastupao na Svetskom prvenstvu u Rusiji, uz činjenicu da nema golmana Lorisa zbog lakše povrede.
Ono što su prikazali fudbaleri Francuske nam uliva nadu da će i ovaj meč rešiti u svoju korist, i zbog toga vam preporučujemo da na ovom meču pokušate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.77.
Takođe, očekuje se da obe ekipe igraju napadački i za gol više, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.
Pošto smo već pomenuli da očekujemo veliki broj golova na ovom meču, predlažemo vam da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.