Da li ste čuli za Back i Lay klađenje?

Današnjim tekstom ćemo da vam predstavimo jednu od najpopularnijih strategija koja može da vam donese veliki dobitak, ali postoji jedna ,,caka”. Možete da je igrate samo u Betfair kladionici.

Iako na početku deluje dosta komplikovano, stvar je zapravo mnogo jednostavna. Suština ove vrste klađenja jeste trgovanje koeficijentima između dva igrača.

Za početak, da vam objasnimo osnovne pojmove.

Back – klasična opklada na pobedu određene ekipe ili ukoliko odigrate X, tj. da će konačan ishod biti nerešen.

Lay – da se kladite da jedna od ekipa neće pobediti.

Kako funkcioniše igra?

Ukoliko je vaš odabrani par utakmica između Partizana i Crvene zvezde, postavite Back opkladu na pobedu Partizana. Sami određujete kvotu i visinu vašeg uloga i potom čekate da neko na vašu ponudu odgovori sa Lay. Kada dođe do toga, vaš ulog je u tom trenutku prihvaćen.

Registruj se na Betfair

U slučaju da Partizan pobedi – vi dobijate, a vaš dobitak zavisiće od proizvoda vašeg koeficijenta i uloga na tiketu, kao i od provizije od 5% koju će vam uzeti kladionica. Ukoliko Partizan ne pobedi, osoba koja se kladila protiv vas, tačnije odgovorila sa Ley, dobija opkladu.

Međutim, ukoliko ste igrali Lay opkladu na Partizan, onda imate ulogu kladionice, objavite svoju kvotu i cifru koju želite da dobijete. To je osnovna razlika između Back i Lay opklade.

Ukoliko Partizan pobedi, vi gubite iznos jednak proizvodu vašeg željenog dobitka i koeficijenta na iznos željenog dobitka. Ukoliko Partizan ne pobedi, vi dobijate novac od osobe koja je prethodno prihvatila opkladu.

Registruj se na Betfair

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.