Najava: Bundesliga, 3. kolo: Ko je bolji ili Bajer(n)?! Šalke juri prve bodove

Kao i u ostatku Evrope i u Nemačkoj se ovog vikenda najelitniji fudbal vraća na stadione širom zemlje, Kolo otvara Borusija Dormund koja dočekuje Ajntraht. Takođe, biće interesantno, ali možda i ne, u Minhenu, gde se sataju Bajern i Bajer Leverkuzen na ,,Alijanc areni”, dok će Šalke na ,,Borusija parku” u Menhengladbahu tražiti svoje prve bodove u sezoni.

Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt – 3+ @ 1.55 u 1xBet

U prošlom kolu ekipa Borusije je kiksnula odigravši ,,samo” 0:0 sa Hanoverom. Momci Lusijena Favra, su došli po pobedu, ali nisu uspeli da je izvojevaju. Trebalo bi očekivati da za Dortmund zaigra novopridošli napadač Pako Alkaser koji je pojačao ,,milionere” ovog leta iz Barselone. Favr ga je dosta hvalio tokom reprezentativne pauze, a kako Borusija ,,kuburi” sa klasičnim napadačima, verovatno će Alkaser imati veliku minutažu i priliku da se dokaže. Ajntraht je poražen na svom terenu od Verdera u prošlom kolu sa 2:1 i svakako da će pokušati da se iskupe za taj poraz.

Registruj se na 1XBet

Bajern Minhen – Bajer Leverkuzen – 1 i 3+ @ 1.56 u Meridianbet

Mnogi su se pitali da li će dolazak Nika Kovača promeniti nešto u Bajernu. Odgovor je – ne. Dva kola, dve sigurne pobede i tako će želeti da nastave i ovog vikenda. U goste im stiže ekipa koja je očajno počela sezonu sa dva poraza i nalaze se u samom dnu. Potencijal imaju, ali treneru Heiku Herlihu očigledno ne ide od ruke i verovatno će, ukoliko Bajer izgubi u ovom kolu, morati da pakuje kofere.

Registruj se na Meridianbet

Fortuna Dizeldorf – Hofenhajm – 2-3 gola @ 2.07 u Meridianbet

Fortuna je stigla do svojih prvih bodova u eliti prošlog kola, a sada ispred sebe imaju nešto sličan zadatak kao i pre dva vikenda kada su igrali sa Lajpcigom 1:1. Domaći teren im ove sezone do sada nije pomogao, pa je pitanje može li sad. S druge strane, ekipa Julijana Nagelsmana se ,,trgla” posle poraza u prvom kolu, doduše od Bajerna, te slavila u narednom susretu bez većih muka. Favoriti su i u ovom meču, ali ne treba se zaletati, već pokušati igrati na golove.

Registruj se na Meridianbet

Majnc – Augzburg – 0-2 gola @ 2.10 u 10Bet

Dve ekipe sa identičnim formama i timovi koji se nalaze jedan uz drugi na tabeli Bundeslige. Majnc je imao nešto teži raspored imajući u vidu meč sa Menhengladbahom u prošlom kolu (1:1), a pre toga su preokrenuli protiv Fortune u gostima i slavili sa 2:1. Nisu previše pokazali, ali dovoljno da nemaju poraz. Augzburgu nedostaje najbolji napadač Alfred Finbogason koji se muči sa povredom i pitanje je kada će se vratiti na teren.

Registruj se na 10Bet

Red bul Lajpcig – Hanover – 1 i D2+ @ 1.70 u Bet365

Vreme je da Lajpcig dođe do prve pobede ove sezone, a nema boljeg trenutka nego pred svojim navijačima. Imaju problema, da se primetiti, ali imaju i mnogo kvalitetniji sastav od Hanovera, te će sve alate iskoristiti kako bi došli do tri boda. Hanover ima dva remija u prva dva kola. Uzimali su ,,skalp” Bremenu i Dortmundu i to je vrlo dobar rezultat protiv neugodnih rivala. Ipak, teško da će moći da pariraju Lapcigu ovog vikenda.

Registruj se na Bet365

Volfsburg – Herta – GG @ 1.99 u 1xBet

Neko će svoj perfektan niz ovog kola morati da okonča. Da li  Volfsburg, da li Herta ili čak oba tima znaćemo u subotu nešto posle 17 sati. Odličan početak sezone i za jedne i za druge. Herta igra nešto čvršće, odbrana im za sada nije kapitulirala, postigli su tri pogotka i za sada igraju veoma sigurno, dok Volfsburg igra na gol više i to im uspeva za sada.

Registruj se na 1XBet

Borusija Menhengladbah – Šalke – GG3+ @ 2.14 u Meridianbet

Još jedan svojevrsni derbi ovog kola u Bundesligi. U Menhengladbahu ne mogu biti nezadovoljni početkom sezone i četiri osvojena boda, dok s druge strane, u Šalkeu su sve samo ne zadovoljni. Dva poraza i to protiv Volfsburga i Herte zakucali su ekipu Domenika Tedeska na dno sa Leverkuzenom, Frajburgom i Štutgartom. Moraće nešto da promene jer su ih svi viđali u borbi za vrh. I dalje pretenduju za tako nešto, ali moraju da počnu sa dobrim rezultatima. Pravi momenat je upravo ova utakmica, a Borusija će učiniti sve kako bi to preduhitrila.

Registruj se na Meridianbet

Verder Bremen – Nirnberg – 1 @ 1.65 u 10Bet

Tim sa ,,Vezera” ove sezone ima ambiciju da izbori Evropu. To su pokazali sa četiri boda iz prva dva kola i ako žele jasno da stave do znanja ostalim ekipama kakve su im namere, moraće da ostvaruju pobede u ovakvim utakmicama. Nirnberg ima tek jedan bod do sada i jasno je da im sledi borba u donjoj polovini tabele.

Registruj se na 10Bet

Frajburg – Štutgart – 1 @ 2.62 u Bet365

Ko je manje lošiji od dva najgora? Veliko je pitanje, ali zaista katastrofalan početak sezone za dva tima, pogotovo se tu misli na Štutgart, koji nije uspeo ni da zatrese mrežu nekog od protivnika. Nils Petersen koji je bio alfa i omega Frajburga prethodne sezone za sada nije uspeo da bude junak svog tima. Vreme je da to bude na predstojećoj utakmici i to pred svojim navijačima.

Registruj se na Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.