Tip dana: Borusija (M) – Šalke: Hoće li “kraljevsko plavi” sa nulom u LŠ?

U jednoj od zanimljivijih utakmica trećeg kola nemačke Bundeslige, Borusija u Menhengladbahu dočekuje Šalke, koji je razočarao na startu.

Borusija (M): “Menš” na steroidima na svom terenu

Menhengladbah je na početku prvenstva upisao pobedu i remi. na svom terenu su u prvom kolu bili bolji od Leverkuzena, da bi zatim doneli bod iz Augzburga. Takav početak zadovoljio je navijače “zelenih”, a kada bi još pobedili Šalke, zavladalo bi pravo oduševljenje. Najveće letošnje pojačanje Alasane Plea počeo je da se isplaćuje, pošto je postigao gol za bod u Augzburgu. Pored dobrih nastupa u Bindesligi, Borusija je bila uspešna i u Kupu, gde je u prvoj rundi deklasirala nižerazredni Haštet sa 11:1. Ova ekipa mnogo bolje igra na domaćem terenu, a tako je bilo i prošle sezone, pa iako je Šalke učesnik Lige šampiona, šanse za uspeh domaćeg tima, nisu uopšte zanemarljive.

Šalke: Ko sad da misli na Porto, kad je “nula” u rubrici- bodovi?

Sve je krenulo po zlu još u prvom kolu kada su “kraljevsko plavi” primili gol duboko u sudijskoj nadoknadi u Volfsburgu i ostavili bodove u gradu automobila. Na tom meču je pocrveneo i naš internacionalac Matija Nastasić, pa nije igrao u drugom kolu kada je u Gelzenkirhen došla Herta. A kad kola krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti, to je već poznati aksiom. Šalke je imao penal na startu meča, ali je udarac Kaliđurija odbranio Jarštajn. Vrlo brzo je usledila kazna, pa su gosti poveli golom Dude, da bi isti fudbaler u poslednjem minutu postigao i drugi gol iz slobodnog udarca. Tom prilikom isključen je Konopljanka, pa ga neće biti na ovom meču. Šalke već u utorak igra u Ligi šampiona, a prvi protivnik je prvak Portugalije, ekipa Porta.

Naš predlog:

Prošle sezone su ove dve ekipe odigrale neizvesne mečeve i u Gelzenkirhenu i u Menhengladbahu, a obe su završene rezultatom 1:1. Neće biti iznenađenje ako se isti rezultat ponovi i sada, pa vam predlažemo baš to, igru gol-gol. Kvota na GG u kladionici 10Bet je 1.74. Ko voli da pogađa konačne ishode, u 10Bet ga na jedinicu očekuje koeficijent 2.40. Za remi se nudi 3.30, a pobeda Šalkea je 2.95.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.