Derbi dana: Votford – Mančester Junajted: “Crveni đavoli” prekidaju fantastičan niz “stršljenova”!

U poslednjem meču petog kola najjače lige na svetu – Premijeršipa, sastaju se ekipa koja do sada na iznenađenje svih ima stoprocentan učinak u prvenstvu pošto je zabeležila sve četiri pobede – Votford, i ekipa koja poslednjih godina nikako da pronađe sebe, ali i dalje važi za jedan od najtrofejnijih klubova na svetu – Mančester Junajted. Biće ovo susret trenutno trećeplasirane i desetoplasirane ekipe, ali tabela ne bi trebalo ništa da znači kada je u pitanju ovaj susret.
Meč je na programu od 18 sati i 30 minuta.

Votford: Ima li kraja fantastičnom nizu ove ekipe?

U ekipi Votforda postoji izvesna doza straha pred ovaj meč, ako ni zbog čega drugog onda zbog činjenice da imaju katastrofalan međusobni skor sa Mančesterom. Mada, mora se priznati, da ni oni najveći optimisti nisu verovali da će ova simpatična ekipa pružati ovakve partije na startu prvenstva, a one se nekako najbolje mogu okarakterisati sa samo jednom rečju – BRILJANTNO! Naime, izabranici trenera Gracie su u prva četiri kola Premijer lige upisali su pobede na svom terenu nad ekipom Brajtona, Kristal Palasa, i na iznenađenje svih nad Totenhemom, dok su u gostima savladali solidnu ekipu Barnlija koja je prošle sezone zauzela sedmo mesto. U tom periodu su trijumfovali i u Liga Kupu pošto su na gostovanju rutinski savladali ekipu Redinga.
Naravno da od svih ovih pobeda najveću težinu ima upravo ta poslednja nad Totenhemom, obzirom da su pre toga i oni imali maksimalan učinak u prvenstvu, ali su ih popularni „stršljenovi“ ipak uspeli savladati, tako da se zajedno s Liverpulom i Čelsijem trenutno nalaze na samom vrhu premijerligaške tabele. Stoga je sasvim jasno da će Gracia sada i protiv Junajteda na teren poslati istu startnu postavu, pogotovo jer su zbog povreda i dalje van stroja štoperi Kabul i Britos, veznjak Kleverli i napadač Deulofeu.

Mančester Junajted: Ovaj meč bi mogao da bude prekretinica za Mančester!

Što se tiče slavnih gostiju iz Mančestera, oni nakon četiri odigrana kola imaju polovičan učinak i trenutno se nalaze tačno u sredini premijerligaške tabele, ali za trenera Murinja je jako bitno to što su u svom poslednjem nastupu došli do gostujuće pobjede od 2:0 nad Barnlijem, jer su se na taj način napokon uspeli oporaviti od dva vezana poraza. Naime, prethodno su izgubili u gostima od Brajtona i kod kuće od Totenhema. Nakon tog meča se dosta pisalo po medijima o tome kako Žoze Murinjo odlazi iz Mančestera, ali ipak se sve završilo samo na tim glasinama. U prvom kolu je ekipa sa Old Traforda sigurnom igrom savladala ekipu Lestera, i niko nije ni slutio da će nakon takve partije ovaj tim zabeležiti dva vezana poraza.
Inače, Murinja pored tri osvojena boda u duelu s Barnlijem posebno raduje podatak da je napokon proradio i njegov najbolji napadač, Lukaku, koji je bio dvostruki strelac u tom meču, dok se u potpunosti oporavio i srpski reprezentativac Nemanja Matić, tako da ga zajedno s Pogbom i Felainijem i u meču protiv Votforda očekujemo od prvog minuta na terenu. Sa druge strane, odbrambeni fudbaler Šou predvodi listu povređenih fudbalera nakon jedne stravične povrede i on se na listi povređenih fudbalera pridružuio golomanu Romeru, kao i defanzivcima Dalou, Rohu i Džonsu, dok je zbog crvenog kartona suspendovan napadač Rašford.

Naš predlog

Iako je Votford apsolutno sve iznenadio sjajnim partijama u prva četiri kola, ipak smatramo da će izabranici iskusnog trenera Murinja u subotu dati sve od sebe da prekinu ovaj fantastični niz ove ekipe i nanesu im prvi poraz u sezoni. Ono što je jako bitno pred ovaj meč je da Mančester Junajted igra tradicionalno odlično na ovom gostovanju i dosta lako dolazi do pobeda.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno dobrom kvotom 1.95. Meč bi trebalo da protekne i u znaku golova pa vam preporučujemo da bez mnogo razmišljanja ovde odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96.
Za one nešto hrabrije, predlažemo jedan prelaz koji je poprilično karakterističan za Murinjove ekipe. U pitanju je igra x-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 5.25.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.