Tip dana: Sasuolo – Empoli: Sasuolo ne greši na svom terenu!

Peto kolo italijanske Serije A startuje već u petak, kada u Ređo Emiliji domaći Sasuolo dočekuje povratnika u najviši rang Empoli. Domaća ekipa za sada pruža odlične partije u prvenstvu, i trenutno se nalazi na visokom šestom mestu, dok gostujuća ekipa iako ima samo tri boda manje od Sasuola, nalazi se tek na 16. mestu. Kada su u pitanju međusobni susreti ova dva rivala, pre dve godine je Sasuolo bio bolji oba puta.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Sasuolo: Fantastične partije domaćih fudbalera!

Nema šta, fudbaleri Sasuola igraju fenomenalno ove sezone, što potvrđuje i visoko šesto mesto na tabeli, iako se ekipa iz Ređo Emilije ne može pohvaliti sa činjenicom da je imala lak raspored, baš naprotiv.
Naime, na otvaranju Serije A je ekipa Sasuola dočekala favorizovani Inter koji je uložio dosta novca u letnjem prelaznom roku i važio je za favorita u tom meču, međutim na kraju je domaća ekipa na iznenađenje svih trijumfovala rezultatom 1:0. Što se tiče drugog kola, Sasuolo je gostovao Kaljariju i tu uspeo da izbori remi, ali uz dva postignuta gola i dominaciju na čitavom meču, da bi u trećem kolu u pravoj goleadi savladao nimalo naivnu ekipu Đenove, rezultatom 5:3. U prošlom kolu su izabranici trenera De Zerbija putovali na najteže moguće gostovanje u Torino, i igrali sa sedmostrukim uzastopnim šampionom Juventusom i doživeli su prvi poraz u sezoni. Meč je završen rezultatom 2:1, a mora se priznati da gostujuća ekipa nije razočarala na tom meču.
Ono što je sigurno je da ovaj poraz od najbolje ekipe u Italiji neće poljuljati ambicije ovog simpatičnog kluba, a to je da se posle dve godine pauze, ponovo nađe u Evropi.

Empoli: Glavni cilj je opstanak u ligi!

Kada su u pitanju gosti iz Empolija, ovaj klub se posle samo jedne sezone provedene u Seriji B ekspresno vratio u najjači rang italijanskog prvenstva – Seriju A. Način na koji su to uspeli da urade je bio impresivan, pošto su bili veoma uverljivi i čak pet kola pre kraja i matematički osigurali prvo mesto na tabeli. Ipak, u svom prvom nastupu u ovoj sezoni u Kupu su kod kuće poraženi rezultatom 3:0 od Citadele, ali su se veoma brzo i oporavili te su na startu prvenstva na svom terenu slavili sa 2:0 protiv ekipe Kaljarija. Bila je to jedna dosta dobra utakmica ove ekipe u kojoj su mogli da trijumfuju i sa ubedljivijim rezultatom.
Međutim, u naredna tri prvenstvena nastupa su uspeli osvojiti još samo jedan bod, i to pre dva kola kada su u gostima kod ekipe Kjeva odigrali 0:0, dok su uspeli da dožive poraz na gostujućem terenu u Đenovi rezultatom 2:0, kao i u prošlom kolu kada su poraženi od rimskog Lacija u meču u kom su “nebeskoplavi” trijumfovali rezultatom 1:0, iako su mogli vrlo lako da postignu još nekoliko gola i ubedljivije poraze fudbalere Empolija. Upravo zbog toga verujemo da će trener Andreacoli sada posegnuti i za nekim promenama pred ovo zaista teško gostovanje kod Sasuola, uz činjenicu da su i dalje zbog povreda van stroja Antoneli i Rodrigez.

Naš predlog

Sasuolo pruža sjajne partije ove sezone u Seriji A, i do sada je doživeo samo poraz od Juventusa iako su i u tom meču odigrali izuzetno dobar meč. Sa druge strane, ekipa Empolija nakon početne pobede nad ekipom Kaljarija ne pruža partije na nivou koji je potreban za opstanak u Seriji A, pa nema sumnje da su za sada jedni od glavnih konkurenata za ponovnu selidbu u niži rang.
Zbog svega toga vam predlažemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 1.90. Takođe, treba očekivati meč sa dosta golova pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89.
Fudbaleri Sasuola će od prvog minuta krenuti svim silama ka golu Empolija kako bi što pre rešili ovaj meč, pa vam zbog toga predlažemo da pokušat sa igrom 1/1 koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 3.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.