Najava: Bundesliga, 4. kolo: Prštaće u Hofenhajmu, kraj Leverkuzenove agonije

Ovog vikenda na programu je četvrto kolo Bundeslige. Jedini tim sa stoprocentnim učinkom – minhenski Bajern ide na noge očajnom Šalkeu na ,,Veltins arenu”. Dok će se derbi odigrati u Hofenhajmu gde će gostovati Borusija Dortmund. Takođe, zanimljivo bi trebalo da bude i u Leverkuzenu, gde će poslednjeplasirani Bajer dočekati Majnc.

Štutgart – Fortuna Dizeldorf – 2-3 gola @ 2.02 u Meridianbet

Domaći tim na ovoj utakmici se nalazi u problemu, pošto su treći otpozadi i imaju tek jedan osvojen bod koji je stigao u prošlom kolu kada su remizirali sa Frajburgom (3:3). S druge s trane, Fortuna je u prethodnoj utakmici došla do prva tri boda ove sezone nakon što su iznenadili Hofenhajm i pobedili sa 2:1. Međusobni dueli ne obećavaju mnogo golova, pa ćemo se ograničiti ovim tipom.

Registruj se na Meridianbet

Augzburg – Verder Bremen – x2 @ 1.57 u Bet365

Osim trijumfa u prvom kolu, Augzburg do sada nije uspevao da trujumfuje. U prošlom meču od njih je bio bolji Majnc i želeće da se iskupe pred svojim navijačima na bilo koji način. Međutim, neće im biti lako, jer im u goste dolazi ekipa koja ima ambicije da se bori za Evropu. Nemaju još kompletan sastav zbog brojnih povreda, ali mogli bi od njih da očekujemo pozitivne rezultate ove sezone. U prethodnom kolu im je izmakla pobeda u nadoknadi vremena protiv Nirnberga.

Registruj se na Bet365

Herta – Borusija Menhengladbah – 3+ @ 1.95 u 1xBet

Tim iz Berlina je u prethodnom kolu protiv Volfsburga, u duelu dve, do tada besprekorne ekipe, pokazao da se od njih ove godine može očekivati borba u gornjem delu tabele. Veoma čvrsta i disciplinovana igra momaka Pala Dardaija i nadaju se da će se držati toga i na svom ,,Olimpijskom stadionu”. S druge strane imamo Borusiju koji baš kao i Herta ima sedam osvojenih bodova iz tri kola. Dobar početak ekipe iz Menhengladbaha koja ima manjih problema sa povredama igrača, ali talentovan je to sastav i golovi bi trebali da se očekuju. Uostalom, i međusobni dueli potvrđuju ovu tvrdnju.

Registruj se na 1XBet

Hofenhajm – Borusija Dortmund – GG3+ @ 1.70 u Meridianbet

Dve Borusije u ovom kolu Bundeslige igraju dva, slobodno možemo reći, derbija. Hofenhajm je u sredu stigao do boda u Ligi šampiona na gostovanju u Ukrajini protiv Šahtjora čime su pokazali ono što ih krasi tokom ere Julijana Nagelsmana – otvoren i napadački fudbal. Borusija je, čini se, ponovo dovoljno kompaktna u odbrani i napadu, što nije bio slučaj prethodnih nekoliko sezona. Dobar posao za sad radi Lusijan Favr, ali ipak se može očekivati da će njegova odbrana kapitulirati protiv neugodnog Hofenhajma, ali će isto tako i sami zatresti protivničku mrežu.

Registruj se na Meridianbet

Nirnberg – Hanover – 2-3 gola @ 2.15 u 10Bet

Duel dva tima sa identičnim uspehom koji dele 14. mesto na tabeli Bundeslige. Tek dva osvojena boda, ali to je i realnost ove dve ekipe. Borba za opstanak i sredinu tabele je nešto što se očekivalo, osim ako se ne dogodi neko čudo u nastavku sezone. Poslednje tri utakmice između ova dva tima došla su 0-2 gola, a kakvo je trenutno stanje, verujemo da neće premašiti tu granicu ni sada.

Registruj se na 10Bet

Volfsburg – Frajburg – 1 @ 1.70 u Bet365

,,Vukovi” definitivno mogu da se nadaju dobroj sezoni nakon odličnog početka. Deluju dosta dobro na terenu i ukoliko ovako nastave, Evropa je sasvim realan cilj. Trener Bruno Labadija radi dobar posao i za sada sve ide kako treba. Na drugoj strani imamo Frajburg koji ne može biti zadovoljan startom sezone, a u prošlom kolu su stigli do prvog boda nakon remija sa Štutgartom. Volfsburg je favorit i trebalo bi da opravdaju taj epitet.

Registruj se na Bet365

Šalke – Bajern Minhen – GG @ 1.90 u 1xBet

Očajan niz ekipe Domenika Tedeska se nastavio i u prošlom kolu. Tri meča, tri poraza i katastrofalan početak sezone. Utisak je malo popravio remi protiv Porta u Ligi šampiona, ali to ne menja činjenicu da Šalke ne opravdava očekivanja ove sezone. Još ako se uzme u obzir da im na noge sada stiže Bajern koji igra odlično, pitanje je kada će tim iz Gelzenkirhena doći do prve pobede. Podrška će nesumnjivo biti velika na ,,Veltins areni”, pa verujemo da će moći da daju barem jedan gol minhenskom gigantu.

Registruj se na 1XBet

Bajer Leverkuzen – Majnc – 1 @ 1.62 u 1xBet

Dosta je bilo zabušavanja. Vreme je da ,,farmaceuti” dođu do prve pobede i prvih bodova ove sezone. Nisu imali sreće sa rasporedom na startu šampionata, ali sada ispred sebe imaju ekipu od koje su, barem na papiru, kvalitetniji i moraju to i da dokažu. Heiku Hejrlihu se neće oprostiti još jedan neuspeh, budite sigurni u to. Majnc je sa sedam bodova do sada prevazišao očekivanja i neopravdano su mnogo veliki autsajderi u ovom duelu. Međutim, vreme je da krene ekipu Bajera i sad je pravi momenat za to.

Registruj se na 1XBet

Ajntraht Frankfurt – Red bul Lajpcig – 3+ @ 1.72 u Bet365

Nakon dobre prošle sezone za oba kluba, trenutno su ,,zakazali” i jedni i drugi. Promena trenera na obe strane je definitivno imala veliki uticaj na igrače i videćemo kakvi će rezultati biti u nastavku sezone. Ono što možemo očekivati ovde jesu golovi, a to potvrđuju i međusobni dueli. Nećemo ići daleko, što se ovog tipa tiče.

Registruj se na Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.