Tip dana: Empoli – Milan: “Rosoneri” pobeđuju na vrućem gostovanju!

Poslednji susret šestog kola Serije A nam donosi meč dva tima koji se trenutno nalaze u donjem delu tabele. Domaći Empoli dočekuje gostujući Milan koji igra ispod očekivanja ove sezone, što potvrđuju i sve češće glasine o mogućoj smeni Đenara Gatuza.
Meč je na programu od 21 čas.

Empoli: Glavni cilj ove ekipe je opstanak u društvu najboljih!

Fudbaleri Empolija su prošle sezone na više nego ubedljiv način došli do Serije A pošto su četiri kola pre kraja obezbedili prvo mesto u Seriji B koja je prošle godine bila dosta jača nego ove godine. Sa dobrim partijama ova ekipa je nastavila i u prvom kolu Serije A kada je bez većih problema na svom terenu savladala ekipu Kaljarija. Treba dodati da je domaćin u tom meču pružio sjajnu igru, i da je pravo čudo kako još neki pogodak nije završio u mreži Kaljarija. Ipak, u naredna četiri prvenstvena nastupa su uspeli osvojiti još samo jedan bod, i to kada su u gostima kod poslednjeplasiranog Kjeva odigrali 0:0, dok su poraženi na strani od Đenove i Sasuola, da bi na svom terenu doživeli poraz od Lacija 1:0.
Trener Andreacoli za ovaj meč neće moći da računa na Antonelija i Paskvala, kao i na veznjake Akvu i Rodrigeza, dok će Zajc pauzirati zbog kartona.

Milan: Gatuzu se ozbiljno drma klupa!

Ne igraju fudbaleri Milana onako kako se to očekuje od njih, to je poprilično jasno posle prvih pet kola. Međutim, kada se očekivalo da ova ekipa posle meča u kom je savladala Romu i to golom Kutronea u poslednjim trenucima meča zagra bolje, oni su uspeli tek da remiziraju sa Kaljarijem na gostovanju, ali i da prokockaju prednost koju su imali protiv Atalante i da u tom meču remiziraju.
Kako već uveliko pišu italijanski mediji treneru Đenaru Gatuzu se ozbiljno drma klupa, i samo pobeda na ovom meču može da znači garanciju da bivši fudbaler Milana ostaje trener ove ekipe.
U međuvremenu je Milan dobro krenuo u Ligi Evrope pošto je na gostovanju pobedio hit kvalifikacija ekipu Didelandža iz Luksemburga. Treba dodati i da je trener Gatuzo taj meč odigrao sa praktično drugim timom, pošto je dao šansu nekim fudbalerima na koje slabije računa.
Što se tiče “rosonera” za ovaj meč su nedostupni zbog povrede defanzivci Kaldara, Konti i Strinić, veznjak Montolivo i napadač Kutrone.

Naš predlog

Nakon dobrog početka sezone, Empoliju ne cvetaju ruže, ali je teško očekivati da će ova ekipa moći do ozbiljnijeg rezultata protiv slavnog Milana kom praktično gori pod nogama, i ukoliko “rosoneri” ne dobiju ovaj meč, poprilično je sigurno da će Đenaro Gatuzo biti bivši trener Milana.
Zbog svega ovog, predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa solidnom kvotom 1.85.
Po tradiciji, mečevi ove dve ekipe su poprilično efikasni, pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81.
Treba takođe očekivati da će fudbaleri Milana krenuti od prvog minuta ofanzivno ka golu Empolija kako bi što pre došli u prednost, pa vam savetujemo da na ovom meču probate i sa igrom 2/2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.80.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.