Tip dana: Herta – Bajern Minhen: Oba tima daju GOL!

Prva utakmica 6. kola Bundeslige nam donosi derbi između starih rivala koji su na odličan način započeli sezonu. Domaća Herta dočekuje gostujući Bajern Minhern. Međutim, u prošlom kolu su i jedna i druga ekipa zaustavljene, pošto je tim iz Berlina prvi put poražen u prvenstvu, dok Bajern iz Minhena nije po prvi put pobedio, ali je i pored toga zadržao prvo mesto na tabeli Bundeslige.
Meč je na programu od 2o časova i 30 minuta.

Herta: Tim iz Berlina igra fantastično ove sezone!

Ekipa iz Berlina za sada ima odlično sezonu i trenutno se nalaze na četvrtom mestu na tabeli, a prvoplasirani Bajern koji im je i protivnik na današnjem meču im beži samo tri boda. Herta je do prošlog kola bila neporažena u prvenstvu, ali je onda došao duel sa Verderom u kom su već posle prvog poluvremena gubili rezultatom 2:0, a do kraja meča su uspeli samo da postignu utešni pogodak. U svakom slučaju, ova ekipa neće previše žaliti zbog ovog meča, i može se reći da meč sa Bajernom dočekuje u poprilično dobrom raspoloženju.
Trener ove ekipe neće moći da računa na povređenog Grujića, koji će po svemu sudeći biti odsutan duži vremenski period zbog teške povrede. Ali tu nije kraj problemima za tim iz Berlina, pošto je povređen Darida, čije će mesto zauzeti iskusni Kalu, ali je još veći problem od tog što će meč sa Bajernom najverovatnije propustiti i sjajni golman Jarštein.
Ono što je posebno zanimljivo u najavi ovog meča je da je Herta do sada u svakom meču uspela da postigne gol, zbog čega i ne čudi njihov sjajan plasman na tabeli.

Bajern Minhen: Ima li Bajern dostojnu konkurenciju u Bundesligi?

Tim iz Minhena već godinama nema pravu konkurenciju u Bundesligi i u više navrata su osvajali prvenstvo dosta ranije pre završetka sezone. Sva je prilika da će i ove sezone biti isti scenario, međutim navikli su nas iz ovog kluba na kikseve u prvenstvu kada se to najmanje očekuje, pa je tako bilo i u prošlom kolu kada je njihova fantastična serija zaustavljena remijem protiv Augsburga. Mora se priznati da tim iz Minhena nije blistao na tom meču, ali su ipak početkom drugog poluvremena poveli golom veterana Robena, i činilo se da će do kraja meča rutinski odraditi posao ali je ipak stigla kazna. Gosti su u finišu postigli gol, i na taj način prekinuli seriju Bajerna od sedam uzastopnih pobeda.
Očekivao je i trener Kovač laganu utakmicu i pobedu pa je u ovom duelu odlučio odmoriti nekoliko standardnih prvotimaca, što se očigledno nije isplatilo. Gorecka je recimo igrao na levom boku umesto Alabe, a na klupi su ostali i Riberi, Alkantara, Boateng, Rodrigez i Levandovski umesto kog je na ovom meču nastupio Vagner koji se propisno ispromašivao. Takođe, i ova ekipa je kao i Herta do sada na svakom meču postigla gol, što je znak da nas očekuje meč sa puno golova.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa igraju fantastično ove sezone. I dok se to moglo očekivati od najbolje ekipe u Nemačkoj, onda je svakako najprijatnije iznenađenje četvrtoplasirana Herta. Međutim, i jedna i druga ekipa su u prošlom kiksnule, pošto je Herta poražena od Verdera na gostovanju, dok je Bajern na svom terenu samo remizirao sa ekipom Augsburga. I jedna i druga ekipa su do sada na svakom meču postigle po gol, pa je logičan naš predlog za premijerni meč šestog kola Bundeslige.
Predlažemo vam da odigrate GG koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84. I jedna i druga ekipa igraju poprilično efikasno ove sezone, pa vam pored ove igre preporučujemo da odigrate i igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.28.
Za one najhrabrije, predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa sve popularnijom igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.15.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.