Tip dana: Sampdorija – SPAL: Bodovi ipak ostaju u Đenovi!

Poslednji susret sedmog kola italijanske Serije A donosi nam okršaj suseda na tabeli, uz podatak da 13. Sampdorija trenutno ima i bod manje od dvanaestog SPAL-a. No, moramo istaći da su obe ekipe malo posustale nakon dosta dobrog otvaranja sezone, tako da im je ovo sjajna prilika za povratak samopouzdanja, dok još treba dodati da su prošle sezone oba njihova prvenstvena okršaja završena pobedom domaćina.

Sampdorija: Ovaj tim ima kvalitet za Evropu!

U taboru Sampdorije veruju da u ponedeljak uveče mogu doći do punog plena protiv SPAL-a, iako su u prethodna tri kola Serije A osvojili samo dva boda. Doduše, izabranici trenera Gasperinija su u tom periodu imali i poprilično težak raspored pa su tako kod kuće najpre odigrali 1:1 protiv Fiorentine, a onda pomalo nesrećno i izgubili rezultatom 1:0 od Intera, dok su tokom prošle sedmice gostovali na Sardiniji i protiv Kaljarija odigrali 0:0.
Međutim, isto tako moramo imati u vidu da je Sampdorija pre tog duela sa Fiorentinom upisala i dve dosta sigurne pobede i to kod kuće nad favorizovanim Napolijem, i u gostima protiv Frozinonea rezultatom 5:0, i to su rezultati koji ih između ostalog i drže daleko od opasne zone. Ipak, njih sada protiv SPAL-a zanimaju samo tri boda pa je zbog toga i trener Gasperini najavio totalnu ofanzivu od prvog minuta, bez obzira što mu zbog povreda i dalje fale štoper Ređini i veznjak Saponara, dok je upitan nastup i rovitog napadača Kaprarija.

SPAL: Ovo do sada je i više nego dobro!

Sigurni smo da i oni najoptimističniji navijači ove ekipe nisu verovali da će njihova ekipa početi ovako dobro šampionat. U jednom trenutku ova ekipa se nalazila i u samom vrhu tabele, međutim zbog dva vezana poraza je sada taj plasman malo pokvaren, ali svakako da i dalje mogu biti zadovoljni. Ali, sigurno je jedno, da im je neko ponudio tri pobede u prvih šest kola Serije A, svakako da bi to oberučke prihvatili. Verovatno je i bilo očekivano da će ekipa nakon fenomenalnog starta malo pasti u formi pa otud i ne čude ova dva vezana poraza u Seriji A.
Međutim, ako uzmemo u obzir da su još na samom startu sezone preko drugoligaša Spezije izborili plasman u narednu rundu italijanskog Kupa, sasvim je jasno da trener Semplici može biti i više nego zadovoljan onim što su napravili u proteklih mesec i po dana, pogotovo jer su se prošle sezone grčevito borili za opstanak u elitnom društvu, ali na kraju ipak sačuvali prvoligaški status. Recimo još da će ovaj duel sa Sampdorijom propustiti povređeni veznjaci Vivijani i Kurtić.

Naš predlog

Iako ekipa SPAL-a trenutno ima bod više od Đenovljana, ipak smatramo da bi puno kvalitetnija ekipa domaćina u ponedeljak uveče na svom terenu trebala bez većih problema doći do sva tri boda, što bi ih ponovo trebalo dovesti do pozicije koja vodi u evropska takmičenja, a to je između ostalog i cilj Sampdorije u ovom prvenstvu.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Takođe, očekuje nas meč sa velikim brojem golova, pa vam savetujemo da ovde pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97.
Očekujemo da će i ekipa SPAL-a imati šta da pokaže na ovom meču, pa je igra GG možda i idealna kada je ovaj meč u pitanju. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 1.88.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.