Tip dana: Brajton – Vest Hem: Gost je bolja ekipa, ali je ipak GG sigurica!

Prvi meč osmog kola engleske Premijer lige nam donosi meč između domaćeg Brajtona i gostujućeg Vest Hema. I jedna i druga ekipa se trenutno nalaze u donjem delu tabele, s tim da je ekipa Vest Hema u dosta boljoj formi od domaćina. U oba prošlosezonska duela je ekipa Brajtona bila bolja, pa sada tim iz Londona želi da im se osveti za te poraze.
Meč je na programu od 21 čas.

Brajton: Ovu ekipu očekuje velika borba za opstanak!

Ekipa Brajtona je u oba prošlosezonska duela bila bolja od ekipe Vest Hema, što je svakako bilo malo iznenađenje obzirom da je tim iz Londona imao kvalitetniji sastav prošle, a pogotovu ove sezone. Međutim, domaćin ove sezone igra dosta lošije nego prošle godine što pokazuje i njihova forma. Naime, ova simpatična ekipa je u poslednjih šest nastupa upisala čak četiri poraza i dva remija, dok su jedino pobedu u ovom šampionatu ostvarili još u drugom kolu i to protiv favorizovanog Mančester Junajteda, kada su bili bolji rezultatom 3:2.
Upravo zbog toga i ne čudi da se Brajton trenutno nalazi samo tri mesta iznad zone ispadanja, i to sa tri boda više od 18-og Njukasla. Da stvari budu još gore po ovaj tim, oni su nedavno eliminisani i iz Liga Kupa od Sautemptona. Međutim, ono što se vrlo lako može primetiti je podatak da su u svim mečevima koje su igrali na svom terenu uspeti da postignu gol, tako da je gotovo sigurno da će i protiv tima iz Londona igrati prilično ofanzivno.

Vest Hem: “Čekićari” igraju sve bolje!

Vest Hem je ovog leta dosta bio aktivan tokom letnjeg prelaznog roka, i u klub su dovedena odlična pojačanja, međutim izostale su dobre partije ovog tima, barem na startu šampionata. U prva četiri kola ova ekipa je imala katastrofalan učinak pošto je zabeležila svih četiri poraza. Međutim, tada se ekipa trgla, i uspela da ostvari dve pobede i jedan remi, sakupivši čak sedam bodova za tri kola. Naime, izabranici trenera Pelegrinija su najpre na gostovanju kod Evertona slavili rezultatom 3:1, da bi nakon toga kod kuće odigrali 0:0 protiv Čelsija, da bi nakon toga došli do ogromnogo trijumfa protiv Mančester Junajteda (3:1).
A kada na sve to dodamo i to da se ekipa Vest Hema posle pobeda nad Maklesfildom i Vimbldona plasirala u četvrtu rundu Liga Kupa, onda svakako možemo zaključiti da je forma ove ekipe na najvišem mogućem nivou. Zbog toga smo sigurni da će ova ekipa i na ovom meču imati šta da kaže, a treba se očekivati identičnu postavu kao u meču sa Mančesterom koji su izabranici trenera Pelegrinija odigrali perfektno.

Naš predlog

Ekipi Brajtona ne ide ove sezone, međutim pamti se njihova pobeda nad Junajtedom od 3:2 na svom terenu, koja pokazuje da ova ekipa sa svima može ravnopravno da se nosi. Što se tiče Vest Hema, ova ekipa nakon katastrofalnog starta sezone kada su u prva četiri kola ostvarili isto toliko poraza, pruža sve bolje partije i tri meča su bez poraza. Ekipa domaćina je do sada na svim mečevima koje je igrala kod kuće postigla gol, pa nema sumnje da će tako biti i sada. Vest Hem dolazi da pobedi na ovom meču, i sigurno je da će i oni pogoditi mrežu gostiju na ovom meču, pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89.
Ekipa gosta je favorit na ovom meču jer su u sjajnoj seriji rezultata, i pružaju sve bolje partije, pa vam preporučujemo da pokušate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.70.
Pošto smo već rekli da je ovo meč na kom će i jedna i druga ekipa igrati na pobedu i da se očekuje dosta golova, predlažemo vam da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno jakom kvotom 2.19.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.