Tip dana: Italija – Ukrajina: Vreme je za jednu dobru partiju “Azura”!

Selekcije Italije i Ukrajine će u sredu uveče odigrati jedan izuzetno zanimljiv prijateljski meč u Đenovi, na stadionu Luiđi Feraris. Ovo je inače njihov osmi međusobni susret, a do sada su puno uspešniji bili reprezentativci Italije koji su upisali čak šest pobeda i samo jedan remi.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Italija: Vreme je za pobedu!

Za reprezentativce Italije ovaj meč sa Ukrajincima dolazi u veoma neugodnom trenutku, jer su u sedam odigranih mečeva ove godine upisali samo jednu pobedu, i to nad ne preterano kvalitetnom reprezentacijom Saudijske Arabije. Remizirali su sa Engleskom i Holandijom, dok su doživeli poraze od Argentine i Francuske. I kad su svi očekivali da će četa Roberta Manćinija popraviti utisak u Ligi Nacija, i tu su doživeli neuspehe pošto su kod kuće odigrali samo nerešeno sa Poljskom, dok su na gostovanju Portugalu doživeli poraz.
Naravno da je „Azure“ sve to dovelo u veoma nezavidnu situaciju pred nastavak Lige Nacija pa je zbog toga i selektor Manćini odlučio da u ovom terminu pozove nekoliko novih igrača, poput iskusnog Đovinka i mladog Kutronea koji igra dosta dobro u poslednje vreme. Sa druge strane su se u selekciju vratili oporavljeni D'Ambrozio, Florenci i Verati, i sigurno je da će se neko od njih naći u startnih 11 za ovaj meč, a posebno tu mislimo na fudbalera PSŽ-a, Veratija koji je tip igrača koji je falio “Azurima”.

Ukrajina: Četa Andreja Ševčenka igra fenomenalno!

Za razliku od Italijana, reprezentacija Ukrajine je Ligu nacija otvorila na najbolji mogući način, jer su u prva dva kola upisali dve pobede nad Češkom i Slovačkom. Naime, izabranici selektora Ševčenka su se prvo na gostovanju kod Čeha uspeli vratiti nakon minusa od jednog gola, pa su na kraju i slavili rezultatom 2:1, da bi onda i na svom terenu golom Jarmolenka iz penala sa 1:0 savladali i neugodne Slovake. Na taj način su Ukrajinci došli samo na korak od prvog mesta u ovoj grupi, a samim tim i plasmana u elitnu grupu Lige nacija.
Osim toga, moramo istaći da se selekcija Ukrajine nalazi u sjajnoj seriji od pet pobeda i dva remija, i to nakon što su ostali bez plasmana na ovogodišnji Mundijal u Rusiji. No, očito im je to bio samo dodatni podstrek da pod palicom Ševčenka zaigraju puno bolje u Ligi nacija. Treba dodati i to da ova ekipa ima velika očekivanja od kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se održava 2020. godine. Što se tiče sastava za ovaj duel s Italijanima, selektor Ševčenko može da računa na sve fudbalere, tako da se očekuje identičan tim kao u mečevima sa Češkom i Slovačkom koje je ova reprezentacija dobila.

Naš predlog

Očekujemo da posle dugo vremena reprezentacija Italije pruži jednu dobru partiju i zabeleži pobedu. Interesovanje za ovaj meč je veliko, pa se očekuje da stadion Luiđi Feraris u Đenovi bude ispunjen do poslednjeg mesta. Ukrajina predvođena legendarnim Ševčenkom igra izvanredno ove godine, i sigurno je da će i oni imati šta da kažu na ovom meču.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Kao što smo rekli, očekujemo da će i selekcija Ukrajine imati šta da kaže na ovom meču pa vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.05.
Očekuje nas meč na kom bi vrlo lako moglo da bude dosta  golova, pa vam zbog toga preporučujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.17.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.