Derbi dana: Holandija – Nemačka: Posrnuli velikan dočekuje najveće razočarenje Mundijala!

Jedna od najjačih grupa novoformiranog takmičenja Liga nacija nam donosi duel između Holandije i Nemačke, što je svakako i derbi dana. Holanđani su već godinama u velikoj krizi, dok ni reprezentacija Nemačke ne može da se pohvali najboljim izdanjem na ovogodišnjem Mundijalu u Rusiji pošto su takmičenje završili još u grupnoj fazi.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Holandija: Holanđani godinama bez nastupa na velikim takmičenjima!

Reprezentacija Holandije posle dosta sušnih godina u kojima nisu uspeli da se plasiraju na Svetsko i Evropsko prvenstvo, sada ima samo jedan cilj, a to je da se konačno domognu Evropskog prvenstva koje se održava 2020. godine. Teško da će do ovog cilja doći preko Lige nacija, pošto im žreb nije bio baš naklonjen, pošto se nalaze u grupi sa najjačim reprezentacijama na svetu. Zanimljivo je da se u njihovoj grupi nalaze i dva poslednja Svetska prvaka, Nemačka i Francuska.
Prvo kolo im je donelo gostovanje kod svetskih šampiona Francuza koji su u tom meču nastupili u gotovo istom sastavu kao u finalu Svetskog prvenstva, osim što nije bilo prvog golmana Lorisa. Retko ko je očekivao da će Holanđani moći da pariraju svetskim šampionima, međutim, u jednom trenutku su “narandžasti” imali 1:1, ali ipak nisu izdržali do kraja i doživeli su poraz. Selektor Kuman je pozvao neke nove igrače za ovo okupljanje, ali neće moći da računa na Tetea.

Nemačka: Selekcija Joakima Leva mora da se iskupi naciji posle kraha na Mundijalu!

Reprezentacija Nemačke se nalazi u najvećoj krizi posle desetak godina. Na Mundijalu u Rusiji su imali relativno laku grupu u kojoj su bili Meksiko, Švedska i Južna Koreja, ali su takmičenje završili kao poslednja reprezentacija u toj grupi, i morali su da spakuju svoje kofere i pođu put Nemačke. Ovaj krah izabranika Joakima Leva je verovatno i najjači utisak na ovogodišnjem Mundijalu, ali je isti čovek odmah po dolasku u Nemačku obećao da će se njegov tim iskupiti naciji već na Evropskom prvenstvu 2020. godine.
Započeli su Nemci takmičenje u Ligi nacija mečom sa aktuelnim svetskim šampionom Francuskom, i bio je tu duel dva poslednja svetska šampiona. Međutim, meč je razočarao, nije bilo golova, a opšti utisak je da su izabranici Joakima Leva bili nešto bolja ekipa u tom meču. Nakon toga je ova reprezentacija odigrala prijateljski meč sa reprezentacijom Perua i bili su bolji rezultatom 2:1, ali je opšti utisak da nisu briljirali u tom meču.
U međuvremenu se nekoliko fudbalera oprostilo od reprezentativnog dresa, ali se u tim vraća Liroj Sane koji bi trebalo da predstavlja udarnu iglu u ovom meču.

Naš predlog

I jedna i druga reprezentacija iza sebe imaju loš period, mada mora se priznati da kada su u pitanju domaćini na ovom meču taj period traje dosta dugo. Što se tiče Nemačke, ova reprezentacija još uvek ne može da se oporavi od kraha na Mundijalu u Rusiji.
Mišljenja smo da nas očekuje jedan izuzetno kvalitetan i efikasan meč, pa vam predlažemo da ovde pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.
Treba dodati i to da je Nemačka ipak favorit u ovom meču, pa vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.25.
Nekako najrealniji tip kada je ovaj meč u pitanju je 3+ pošto smo već rekli da nas čeka otvorena i zanimljiva utakmica, a kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 1.74.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.