Derbi dana: Francuska – Nemačka: Svetski šampioni koriste loš trenutak Nemaca!

U utorak je na programu veliki derbi pošto se u okviru Lige nacija sastaju domaća selekcija Francuske i gostujuća reprezentacija Nemačke. Domaćini su aktuelni svetski šampioni, dok su Nemci u velikoj krizi čemu svedoči i ubedljiv poraz od Holanđana (3:0). Sa druge strane, Francuzi su bez poraza u četiri poslednja međusobna meča koja su igrali sa Nemačkom.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Francuska: Tim Didijea Dešampa je veliki favorit!

Aktuelni svetski prvaci ne posustaju, i nakon osvajanja Mundijala u Rusiji nastavljaju sa odličnim partijama, i neporaženi su na tri meča koja su odigrali, iako su ruku na srce dva puta odigrali nerešeno. Ono što je ipak svakako najvažnije je to da u Ligi nacija drže sve pod kontrolom, i sami odlučuju o svojoj sudbini, a u ovom kolu će imati odličnu priliku da jednog ljutog rivala isključe iz borbe za prvo mesto. U pitanju je reprezentacija Nemačke, koja prosto ne liči na sebe.
U prvom meču koji je odigran u Minhenu, tim Didijea Dešampa je malo podbacio, Nemci su bili bolja ekipa na terenu, ali je najviše zahvaljujući odbranama sjajnog golmana Areole meč završen rezultatom 0:0. Međutim, od tog remija je trenera Dešampa više zabrinuo remi na svom terenu sa reprezentacijom Islanda, a treba dodati i to da su Francuzi na tom meču gubili sa rezultatom 2:0, ali su najviše zahvaljujući Lorisu uspeli da izbegnu pravu katastrofu, pa su preko Mbapea došli do remija na ovom meču. Francuzi su na ovom meču oslabljeni za neigranje odličnog defanzivca Umtitija.

Nemačka: Na poslednja tri takmičarska meča, reprezentacija Nemačke nije postigla gol!

Ni oni najstariji ljubitelji fudbala ne pamte ovakvu krizu nemačke reprezentacije. Iako su “panceri” i pre početka Mundijala pokazali određene slabosti u prijateljskim duelima, sve to je kulminiralo na Mundijalu kada Nemci nisu uspeli da prođu relativno laku grupu u kojoj su bili Meksiko, Švedska i Južna Koreja. I kada su svi očekivali da će posle kiše doći sunce, izabranici Joakima Leva su nastavili sa očajnim partijama, a na poslednjem meču su doživeli pravi debakl pošto su poraženi od reprezentacije Holandije sa ubedljivih 3:0.
Ali podatak koji se svakako ne pamti je taj da Nemačka nije dala gol na tri poslednja takmičarska meča! Prethodnih dana se dosta šuškalo o eventualnom otkazu selektoru Levu, ali su čelni ljudi nemačkog saveza ipak složni u tome da Lev zaslužuje poverenje, a i da nemaju adekvatnog naslednika za njega.
Što se tiče povređenih i suspendovanih fudbalera, selektor Nemačke neće moći da računa na Boatenga, dok se očekuje veliki broj promena u startnoj postavi.

Naš predlog

Francuska je veliki favorit u meču sa Nemačkom, koja ne igra na svom prepoznatljivom nivou već godinu dana. Što se tiče Francuza, oni su nastavili sa dobrim partijama, iako je remi sa Islandom zabrinuo sve navijače “trikolora”. Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno dobrom kvotom obzirom na očajnu formu Nemaca – 1.77. Ipak, treba očekivati da će Nemci pružiti kakav takav otpor šampionima sveta, i trebalo bi da postignu makar jedan gol jer već tri meča zaredom nisu postigli gol, što ni oni najstariji ljubitelji fudbala ne pamte. Zbog toga vam predlažemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78. Možda i najbolja kombinacija za ovaj meč je igra 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.21.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.