Himki dočekuje ekipu Efesa u nadi da će ostvariti prvu pobedu u Evroligi!

Khimki - Efes

U okviru trećeg kola Evrolige, Himki dočekuje ekipu Efesa. Ekipa Jorgosa Barcokasa i pored velikih ulaganja i dalje ne zna za pobedu u eliti. Efes sa druge strane ima polovičan učinak i obe ekipe će imati ogroman motiv da dođu do pobede na ovom meču. Utakmica je na programu u petak od 19h. 

Himki: Šved definitivno ne može sam, nešto mora da se promeni. 

Mnogo toga treba još da se složi u ekipi Himkija kako bi to izgledalo onako kako treba. Šved postiže veliki broj poena, manje više isto kao i prošle sezone, ali su ostali igrači problem. Promenjen je sastav upravo iz razloga da se pronađe dobitna kombinacija sa Švedom, međutim trenutno stanje ne ide na ruku Jorgosu Barcokasu. Stoji da je Himki imao dva veoma teška protivnika u prva dva kola, verovatno i dva pretedenta za najviši plasman (Olimpijakos, Fenerbahče), ali njihova igra je samo na momente bila dobra. Ono što se nije promenilo, jeste filozofija igre. Himki igra na veliki broj poseda, napadačku košarku po svaku cenu i tako nešto ćemo gledati i protiv Efesa.

Efes: Delovalo je da je Ataman napravio kaznenu ekspediciju, ali je onda usledio hladan tuš.  

Efes je u prvom kolu ubedljivo savladao Bajern u gostima, međutim na svom parketu su poraženi od Žalgirisa poprilično lako. To dovoljno govori o tome da će ove sezone biti mnogo takvih rezultata, jer je većina ekipa izjednačena po kvalitetu. Efes je popunjen dobro na svim pozicijama i igraju modernu košarku sa velikim brojem brzih akcija i kontra napada. Imaju nekoliko odličnih šutera na spoljnim pozicijama, a dolaskom Plajsa dodatno su ojačali unutrašnju liniju. Efes će na ovom gostovanju morati da se prilagodi igri Himkija, što im i neće biti tako teško. Očekujemo jednu pravu takmičarsku utakmicu, jer sastavi ovih timova ništa manje i ne bi trebalo da nam pruže.

Naš predlog: 

Gledajući rezultate i sastave ova dva tima, jedna igra se nameće sama po sebi. A to je ukupan broj poena. Mi ćemo igrati tip VIŠE od 159.5 a 1XBET za ovu granicu daje kvotu 1.96. Ukupno poena više je bez razmišljanja primarna stvar sa ove utakmice. Uzimamo sa velikom sigurnošću ovu granicu i očekujemo jednu efikasnu predstavu ove dve ekipe.

Registruj se na 1XBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.