Tip dana: Arsenal – Lester: “Tobdžije” i “Lisice” zatvaraju kolo!

U poslednjem susretu devetog kola engleske Premijer lige domaći Arsenal dočekuje gostujuću ekipu Lestera. Biće ovo duel pete i jedanaeste ekipe, ali i jedna i druga ekipa mogu da napreduju na tabeli, pošto su već svi ostali premijerligaši odigrali svoje mečeve u subotu i nedelju.
Meč je na programu u 21 čas.

Arsenal: “Tobdžije” su u sjajnoj seriji rezultata!

Fudbaleri Arsenala nalaze se u fantastičnoj seriji pošto imaju devet vezanih pobeda, što u prvenstvu, što u Kupu, što u Ligi Evrope. I da nije bilo problema na startu šampionata, gotovo sigurno bi se sada ova ekipa borila za naslov prvaka, ali i ovako stvari nisu toliko loše. Mora se dodati i to da su ta dva poraza došla na startu šampionata, i da su protivnici bile dve možda i najjače ekipe u Premijeršipu u ovom trenutku – Mančester Siti i Liverpul. Ono što je posebno zanimljivo pred ovaj meč je činjenica da su fudbaleri Arsenala u poslednjih 11 domaćih mečeva sa Lesterom zabeležili isto toliko pobeda, pa njihovi simpatizeri sa punim pravom veruju u još jednu sigurnu pobedu svoje ekipe.
Ono što je svakako dobra stvar po trenera Emerija je i činjenica da se u tim vraćaju oporavljeni Remzi, Obamejang i Ozil. Međutim, trener ove ekipe neće moći da računa na dosta fudbalera, a samo neki od njih su Čeh, Velbek, Koščelni, Sokratis, Dženkinson…

Lester: Utisak je da “lisice” mogu bolje od ovog!

Što se tiče gostiju iz Lestera, oni su u poslednjem prvenstvenom nastupu kod kuće poraženi rezultatom 2:1 od Evertona, čime je ujedno prekinuta i njihova serija od tri vezane pobede. Naime, izabranici trenera Puela su u tom periodu u Premijer ligi slavili kod kuće nad Hadersfildom i na gostovanju kod Njukastla dok su i u Liga Kupu nakon penala bili bolji od Vulverhemptona.
Ipak, ono što posebno privlači pažnju je podatak da su popularne „lisice“ iz Lestera ove sezone u svih osam prvenstvenih nastupa uspevali postići pogodak, što nam samo govori da se i sada na Emirejtsu neće ograničiti isključivo na odbranu svog gola, već će dati sve od sebe i da zatresu mrežu Arsenala. Što se tiče izostanaka, u Lesteru je nešto bolja situacija nego kod tima iz Londona koji je praktično desetkovan kada je ovaj interesantan duel u pitanju. Trener Puel neće moći da računa na suspendovanog štopera Morgana, dok su zbog povreda i dalje van stroja veznjak Džejms i krilni napadač Grej.

Naš predlog

Arsenal je u sjajnoj formi, a podatak da su čak u prethodnih 11 međusobnih mečeva sa Lesterom na svom terenu zabeležili isto toliko pobeda nam govori da će i u ovom meču doći do trijumfa pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.
Već smo pominjali da je ekipa Lestera u svakom od dosadašnjih osam mečeva u prvenstvu uspela da postigne makar po jedan gol, pa je sasvim sigurno da će učiniti sve da postignu gol i na gostovanju koje im je verovatno jedno od najtežih u sezoni obzirom da baš dugo ne znaju za pobedu u Londonu. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.
Za kraj, savetujemo vam da pokušate sa golovima kojih bi na ovom meču trebalo i te kako da bude, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.