Partizan dočekuje Asvel u jako bitnom meču u okviru Evrokupa!

Partizan - Asvel

Partizan dočekuje ekipu Asvela u okviru četvrtog kola Evrokupa. Francuska ekipa je odlično otvorila ovu sezonu i trenutno je na pozitivnom učinku. Partizan sa druge strane želi da popravi utisak posle poraza u regionalnom takmičenju od Krke. Biće ovo zanimljava utakmica u prepunoj dvorani “Aleksandar Nikolić” u utorak u 19h. 

Partizan NIS: Crno beli će pokušati sa novim pojačanjem i publikom iza sebe da  stignu do nove pobede.

Nenad Čanak i njegovi igrači dolaze iz Novog mesta gde su u jednom teškom meču poraženi od ekipe Krke. Kao i u Valensiji, ni na ovom meču nismo gledali Zagorca, koji je odmarao zbog problema sa povredom. Očekuje se njegov povratak na parket na sutrašnjem meču što će biti veliki plus za igru Partizana. U tim je konačno stigao i Stefan Janković, koji administrativno može da nastupa za novi klub, ali na treneru ostaje da odluči hoće li ga odmah ubaciti u rotaciju. Partizan znatno bolje igra na domaćem parketu, nošen energijom sa tribina i smatramo da u ovom takmičenju ne postoji ekipa koja će lako i ubedljivo savladati crno bele u Beogradu. Veličković i Bandža Si su se vratili u sastav i možemo očekivati odličnu partiju crno belih na ovom bitnom meču.

Asvel: Tim koji će sledeće sezone igrati Evroligu pokazuje da to nije slučajnost.

Asvel na čelu sa predsednikom Tonijem Parkerom ove sezone igra Evrokup, a već od sledeće će dobiti A licencu Evrolige i nastupaće u najjačem klupskom evropskom takmičenju. Već sada je napravljen dobar tim sa iskusnim igračima i nekim mladim nadama francuske košarke. Asvel igra pozicionu i strpljivu košarku sa postavljenim napadima i dobro koriste svoje prednosti na parketu. Sloter, Kahudi, Miro Bilan, Dejvid Lajti su samo neka od imena koja nastupaju u ovom timu, sa iskusnim Mantasom Kalneitisom koji ih predvodi od ove sezone. Malo je falilo da zabeleže sve tri pobede u grupi, ali su popustili u zadnjoj četvrtini u prvom kolu protiv Valensije, što ih je skupo koštalo. Asvel će napasti domaćina svojom agresivnom odbranom po celom terenu, a ove sezone su pokazali da im je ta agresivna odbrana i znak raspoznavanja.

Naš predlog:

Uzimajući sve u obzir, Asvel nije ekipa koje bi Partizan trebao da se plaši. Mnogo veći velikani su odlazili pognute glave iz Beograda, ali ova ekipa crno belih nije u prilici da bilo kome “preti”. Uloga favorita jeste na strani gostiju, ali uz huk sa tribina i očekivanu reakciju posle poraza od Krke, mi tipujemo na pobedu domaćina, a Meridian za 1 nudi kvotu 2.47. Smatramo da Partizan može da slavi na ovom meču!

Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.