Tip dana: Lester – Vest Hem: I jedna i druga ekipa žele da poprave loš utisak!

Ovog vikenda je na programu deseto kolo engleske Premijer lige, a kao najzanimljiviji duel za vas smo izdvojili meč između Lestera i Vest Hema. I jedna i druga ekipa pružaju partije ispod svih očekivanja kada je ova sezona u pitanju, pošto se Lester nalazi na jedanaestom mestu, dok je Vest Hem na četrnaestoj poziciji i pored ogromnih ulaganja u letnjem prelaznom roku.
Meč je na programu od 18 časova i 30 minuta.

Lester: Sigurno je da “lisice” mogu bolje!

Fudbaleri Lestera vezali su dva poraza u Premijer ligi i sigurno je da žele da se pred svojim navijačima konačno iskupe i ostvare pobedu. Međutim, neće to biti nimalo lak zadatak. Ipak, treba svakako napomenuti i da je ekipa trenera Puela pre ova vezana dva poraza, napravila i jednu pozitivni seriju pošto su vezali tri pobede. Ono po čemu je ova ekipa karakteristična ove sezone, je to što su na svakom od dosadašnjih devet mečeva uspeli da postignu makar po jedan gol.
U prethodnom kolu su “lisice” poražene na Emirejtsu od Arsenala, ali se mora priznati da nisu razočarali u tom meču čak su i prvi došli do vođstva, ali ipak nisu uspeli da sačuvaju tu prednost do kraja. Pre toga su neočekivano na svom terenu poraženi od Evertona rezultatom 1:2.
Zbog stomačnih problema je upitan nastup njihovog najboljeg strelca Vardija, dok će gotovo sigurno izostati suspendovani štoper i ujedno i kapiten ove ekipe Morgan, dok su pod znakom pitanja veznjak Džejms i krilni napadač Grej.

Vest Hem: Velika ulaganja u prelaznom roku, ali su rezultati za sada izostali!

Uprava Vest Hema je bila možda i najaktivnija od svih klubova na ostrvu kada je letnji prelazni rok u pitanju. Međutim, rezultati su izostali pa se ova nalazi na očajnom 14. mestu, i ukoliko u narednom periodu ne zaigraju bolje, mogli bi da dovedu u pitanje i svoj opstanak u društvu najboljih.
Ekipa Vest Hema ovaj meč s Lesterom dočekuje nakon dva vezana poraza u prvenstvu, s tim da su popularni „čekićari“ izgubili na gostovanju kod Brajtona (1:0), u meču u kom su bili možda i bolji rival, da bi nakon toga izgubili i u gradskom derbiju od Totenhema istim rezultatom. Inače, i oni su poput Lestera zbog ova dva poraza prekinuli sjajnu seriju od tri pobede i jednog remija, koja im je između ostalog i donela beg iz opasne zone u Premijer ligi kao i plasman u osminu finala Liga Kupa.
Ekipa iz Londona ima samo dva boda manje od 18. Fulama, pa će učiniti sve da ostane neporažena u ovom meču kako ne bi dovela sebe u opasnu zonu. Trener Pelegrini za ovaj meč neće moći da računa na Jarmolenka, Vilšira, Kerola, Lancinija, Obijanga i Sančeza.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa nisu na svom nivou ove sezone. Međutim, ono po čemu se ističu i jedna i druga ekipa je efikasnost, pa treba ovde očekivati veliki broj golova. Predlažemo vam pre svega da ovde pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77. Takođe, predlažemo vam da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.92.
Za kraj smo za vas ostavili jednu sve popularniju igru, ali smo mišljenja da bi baš na ovom meču ona mogla da bude baš ona prava. Predlažemo vam da pokušate sa igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.70.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.