Hjuston je u krizi bez Hardena, da li Bruklin to može da iskoristi?

NBA liga

NBA liga nas svako veče iznova i iznova oduševljava. Da li su u pitanju atraktivna zakucavanja, asistencije, blokade ili trojke, nije bitno, jedino važno je da “preko bare” gledamo najkvalitetniju košarku na svetu. Jedna od bitnijih utakmica za oba tima jeste meč između Bruklina i Hjustona koji se igra od 00:30h i na kojem je upitan nastup jednog od najboljih igrača sveta, Džejmsa Hardena.

Brooklyn: Keni Atkinson može biti itekako zadovoljan startom sezone svoje ekipe.

Ekipa Kenija Atkinsona ima potpuno drugačiju filozofiju nego što je to bio slučaj prošle sezone. Lavert, Laser i Dinvidi su za godinu dana stariji i iskusniji igrači i sada konačno igraju onako kako se to od njih očekuje. Bruklin ove sezone igra veliki broj izolacija za svoje najbolje igrače, kao i odlčne akcije za njihovog najboljeg šutera Džoa Herisa koji bez sumnje trenutno ima najbolji period u svojoj karijeri. Ono što je i ove godine boljka Bruklina jeste odbrana. Defanzivno su jako slabi, centar Alen zonira pik igru i ostavlja veliki prostor za igrače koji imaju odličan šut sa poludistance. Ukoliko poprave i taj segment u igri, može se od njih ove sezone očekivati mnogo više nego prošle. Atraktivna košarka ne donosi rezultate i toga u Bruklinu moraju da budu svi svesni.

Houston: Finalista zapadne konferencije ima velikih problema na startu sezone.

Početak ove NBA sezone nije baš onakav kakvom su se nadali u Hjustonu. Ekipa je pre svega “poremećena” povredama, pre svega Džejmsa Hardena, kao i suspenzijom Krisa Pola nakon incidenta na meču sa Lejkersima. Niko nije očekivao ovako loš start sezone, pre svega iz razloga što se ovaj tim nije bitnije menjao u off sezoni i prava je enigma zbog čega “rakete” igraju ovako loše. Karmelo Entoni je došao umesto Arize i prihvatio je ulogu igrača koji ulazi i daje doprinos sa klupe. Međutim, Karmelo je nastavio sa lošim izdanjima iz Oklahome i njegov doprinos je za sada neprimetan. Za Gordona i Kapelu se može reći da su na svom nivou, koliko toliko, ali potrebna je ozbiljna šok terapija ovoj ekipi kako bi se vratili na stari kolosek.

Naš predlog:

Poznato je da Hjuston igra u jednom od najbržih ritmova u NBA ligi i da vole da igraju sa dosta trčanja i rešavanja napada u uvodnim sekundama. Bruklin sa svojim mladim sastavom može lako da se uklopi u takav stil i na ovom meču očekujemo veliki broj poena. Izabrali smo igru domaćin daje ukupno poena više od 107.5 i Meridian za tu igru daje kvotu 1.94. Smatramo da je taj broj poena apsolutno dostižan i da je ovo vrlo izgledan tip.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.