Tip dana: Fiorentina – Roma: Može li Roma da se trgne?

Ovog vikenda je na programu 11. kolo italijanske Serije A, a svakako da se najinteresantniji meč igra u Firenci gde domaća Fiorentina dočekuje ekipu Rome. Fiorentina je u prošlom kolu remizirala na gostovanju kod Torina, dok je Roma remizirala sa Napolijem, takođe u gostima. Trenutno se tim sa stadiona Artemio Franki nalazi na solidnom šestom mestu, dok je Roma osma.
Meč je na programu od 18 časova.

Fiorentina: Ljubičasti igraju odlično ove sezone!

Fudbaleri Fiorentine igraju dosta dobro ove sezone i trenutno se nalaze na zadovoljavajućem šestom mestu na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope što je i jedan od ciljeva ove ekipe za ovu sezonu. Međutim, deluje da ova ekipa nakon odličnog starta malo posustaje kada je borba za Evropu u pitanju. Naime, fudbaleri sa stadiona Artemio Franki su u poslednja dva kola dva puta remizirali, i dok je to donekle bilo i očekivano na gostovanju u prošlom kolu protiv Torina, onda to svakako nije bilo očekivano u duelu sa Kaljarijem na svom stadionu kada je bilo samo 1:1, iako je domaći tim propustio mnogo šansi na tom meču da dođe do pobede.
Pre tih mečeva je ekipa Fiorentine doživela poraz na gostovanju u Rimu kada je Lacio bio bolji rezultatom 1:0, pa sada već tim iz Firence na tri vezana meča ne zna za pobedu.
U subotu, ovaj tim očekuje meč sa direktnim konkurentom za Evropu – Romom, ali se mora priznati da toj ekipi ne cvetaju ruže u ovoj sezoni. Ono što je svakako dobra stvar za trenera Piolija je što pred ovaj jako važan meč nema nikakvih problema sa povredama i izostancima, pa će “viola” u najjačem sastavu dočekati ovaj meč.

Roma: “Vučica” najaktivnija u prelaznom roku, ali su rezultati za sada izostali!

Opšti utisak je da je uprava Rome na čelu sa sportskim direktorom Monćijem bila najaktivnija u letnjem prelaznom roku, ali su rezultati za sada izostali. Naime, i ako je ova ekipa letos prodala Alisona, Naingolana i Strotmana u klub su stigla adekvatna i skupo plaćena pojačanja predvođena Pastoreom i Klajvertom, ali je to u ovom trenutku dovoljno za tek osmo mesto na tabeli, što je svakako ispod svakog kriterijuma kada su ambicije “vučice” u pitanju.
Ova ekipa je već dva meča bez pobede. I dok je bilo za očekivati da ova ekipa neće trijumfovati u Napulju na jednom od najtežih gostovanja u Seriji A kada je bilo 1:1, onda je svakako poraz od SPAL-a na svom terenu veliko iznenađenje.
Pre toga je tim iz Rima pokazao da je kriza prošlost jer je vezao tri pobede, ali su nakon toga opet usledila dva meča bez pobede. Treneru Di Frančesku se ozbiljno drma klupa, i verovatno da će i dobiti otkaz ukoliko njegova ekipa ne uspe da pobedi na ovom meču.
Za razliku od Piolija koji može da računa na sve svoje fudbalere, trener Rome će imati velikih problema kada je sastav tima u pitanju pošto na ovom meču neće nastupiti Manolas, De Rosi i Peroti, dok su Havijer Pastore i Džastin Klajvert pod velikim znakom pitanja.

Naš predlog

Fudbaleri Fiorentine igraju dosta dobro ove sezone što nije slučaj sa Romom koja se nalazi tek na osmom mestu na tabeli što je ispod svakog očekivanja. Treneru Di Frančesku se ozbiljno drma klupa, pa bi u ovom ekipu njegova ekipa morala da ide na sva tri boda, bez obzira što je Artemio Franki verovatno i jedno od najtežih gostovanja u Seriji A. Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Takođe, ovo bi mogao da bude meč sa dosta golova jer i jedna i druga ekipa neguju ofanzivan stil fudbala, pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.
Već smo pomenuli da Roma mora u ovom meču da ide na sva tri boda jer timu Euzebija Di Frančeska gori pod nogama, pa za one najhrabrije kladioničare preporučujemo da na ovom meču probaju sa prelazom 2/2 koji kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 4.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.