Crveno beli putuju u Nemačku na gostovanje Ulmu! Borba za prvo mesto u grupi se nastavlja!

Evrokup

Košarkaši Crvene Zvezde u okviru Evrokupa svoju utakmicu igraju u Nemačkoj, gde će gostovati Ulmu. U prvom susretu ova dva tima crveno beli su ubedljivo slavili i kao favoriti odlaze i na ovaj duel. Ekipa Ulma svakako neće sa belom zastavom nastupiti u ovom meču, a koliki otpor mogu da pruže favorizovanom rivalu ostaje nam da vidimo u sredu od 19:30h?!

Crvena zvezda: Ekipa Milana Tomića izgleda sve uigranije i sigurnije kako sezona odmiče.

Nema mnogo tajni kada je ovaj tim u pitanju. Stručni štab je uspeo da napravi odličnu selekciju i u tim dovede igrače koji su svesni svojih kvaliteta i koji prihvataju ulogu koja im se dodeli. Može se reći da je Džo Regland prva zvezda ove ekipe, ali je to daleko do toga da se on za sve pita na parketu. Defanzivna je ono što krasi ovaj sastav crveno belih, iako trener Tomić ističe da ekipa može još mnogo da napreduje upravo u tom segmentu. Ostaje nam da vidimo da li će i do koje mere tim zadržati ovakvu formu, jer za sada sve ovo deluje jako dobro. Centarska linija koja je apostrofirana kao jedna od najjačih u ovom takmičenju za sada igra dobro, sa malo manjim učešćem Ristića. Očekuje se još veća uloga Dobrića i Radanova u utakmicama kada Crvena zvezda već obezbedi plasman u drugu fazu Evrokupa.

Ulm: Tipičan predstavnik nemačke lige, koji u evropskim takmičenjima nema nametnut pritisak rezultata.

Kao i svaka nemačka ekipa, tako je i Ulm sastavljen mahom od američkih igrača koji nisu mogli da se izbore za neke bolje klubove, pa su usputnu stanicu pronašli u BBL ligi. Jedan od glavnih igrača u ovom timu je bivši igrač Partizana Patrik Miler koji atipično za njega ima veliki problem sa pravljenjem brzih faulova na startu sezone. Tu je i bivši epizodni igrač Crvene zvezde Rajan Tomson, kao i nekolicina drugih stranih igrača. Od domaćih košarkaša, izdvaja se veteran u ovom klubu Per Ginter kao i Ismet Akpinar. Ulm i u domaćem prvenstvu ima tek jednu pobedu iz petog kola i forma im nije u dobrom momentumu.

Naš predlog:

Na ovom meču očekujemo jednu brzu i dinamičnu košarku u kojoj će se bolje snaći gosti iz Beograda. Iz tog razloga tipujemo na hendikep pobedu gostiju (+2.5) i Meridian za taj hendikep daje kvotu 1.82. Pobeda Crvene zvezde od najmanje 3 poena razlike je po nama veoma izgledan tip i mi ga moramo uzeti.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.