Tip dana: Plzen – Real Madrid: Da li je vreme za buđenje Reala?

U okviru četvrtog kola Lige šampiona u sredu se sastaju češki Plzen i šampion evrope ekipa Reala iz Madrida. Ove dve ekipe su se sastale i u prošlom kolu Lige šampiona kada je u Madridu Real bio bolji sa 2:1, ali je utisak da ekipa iz Češke uopšte nije razočarala u tom meču.
Meč je na programu u 21. čas.

Plzen: Ova ekipa do sada nije razočarala!

Fudbaleri Plzena pružaju solidne partije ove sezone. U prilog ovome govori i činjenica da se trenutno nalaze na deobi prvog mesta pošto imaju 34 bodova koliko ima i ekipa Slavije iz Praga. Ipak, Plzen je trenutno na drugom mestu zbog nešto slabije gol razlike. Ova ekipa se nalazi u fantastičnoj formi kada je u pitanju češki šampionat pošto u poslednjih pet mečeva ne znaju za poraz, a u tom periodu su ostvarili čak četiri pobede i samo jedan remi, i to protiv Bohemiansa kada je bilo 2:2.
Što se tiče takmičenja u Ligi šampiona, ova ekipa do sada nije razočarala iako se nalazi na poslednjem mestu u svojoj grupi sa samo jednim osvojenim bodom. Do tog boda ova ekipa je došla posle remija u prvom kolu kada je bilo 2:2, a protivnik je bio CSKA iz Moskve. Ono što je posebno zanimljivo kada je taj meč u pitanju je da su domaći fudbaleri vodili sa 2:0 ali su finišu meča uspeli da prokockaju prednost na veliku žalost svojih vernih navijača. U preostala dva kola ova ekipa je ubedljivo poražena od Rome a u prošlom kolu su takođe doživeli poraz od Reala na Santjago Bernabeu ali je opšti utisak da nisu razočarali na tom meču.
U prvenstvu su u prošlom kolu ostvarili jako važnu pobedu na gostovanju kod Ostrave pa se može reći da u poprilično dobrom raspoloženju dočekuju duel sa prvakom Evrope, a treba dodati i to da je stadion rasprodat za ovaj meč.

Real Madrid: Može li Solari da prekine agoniju ove ekipe?

Fudbaleri Reala igraju katastrofalno ove sezone. Prošle nedelje je trener Lopategi podneo ostavku a za novog trenera je izabran bivši fudbaler ove ekipe Santjago Solari. Trenutno se ova ekipa u španskoj La Ligi nalazi na očajnom šestom mestu, ali treba svakako dodati i to da su u prošlom kolu savladali Valjadolid, i to je bila verovali ili ne prva pobeda ekipe iz Madrida posle čak pet kola što se odavno nije desilo. Treba dodati da je Real i do te pobede došao poprilično teško pošto je desetak minuta pred kraj meča rezultat bio 0:0. Ono što je posebno razbesnelo sve navijače Reala je težak poraz od Barselone u “El Klasiku” kada je bilo čak 5:1, što je i dovelo do toga da Lopategi više ne bude trener ove ekipe.
Kada je Liga šampiona u pitanju može se reći da se kriza u prvenstvu nije odrazila na igre Reala u Ligi šampiona pa trenutno sa Romom dele prvo mesto na tabeli. U prvom kolu je ova ekipa bila bolja od Rome sa ubedljivih 3:0, da bi u drugom kolu doživeli šokantan poraz u Moskvi kada je CSKA bio bolji sa 1:0. U poslednjem kolu su fudbaleri Reala igrali upravo protiv Plzena na svom Santjago Bernabeu i dobili taj meč sa 2:1, ali nisu blistali u tom meču. Šansu da to poprave imaće već u sredu kada ih očekuje novi duel sa prvakom Češke.

Naš predlog

Ove dve ekipe su igrale međusobni meč i u prošlom kolu Lige šampiona kada je Real bio bolji. Međutim ekipa Plzena u tom meču nije razočarala pa treba očekivati da bi sličnu partiju trebali da ponove i u ovom meču. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86. Takođe, treba očekivati da će promena trenera u Realu izazvati pozitivni šok pa ne treba sumnjati u njihovu pobedu na ovom meču. Kladionica Meridianbet 2 plaća sa kvotom 1.30. Vrlo je moguće da ovo bude meč sa velikim brojem golova, pošto je sigurni da se šampion Češke neće braniti protiv šampiona Evrope već će izaći sa velikom željom da se nadigrava i izbori pozitivan rezultat. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.22.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.