Nikola Vučević i njegov Orlando dočekuju uzdrmani tim iz prestonice!

NBA liga

Početak NBA lige doneo je brojna iznenađenja. Od timova od kojih se nisu očekivali dobri rezultati, opovrgnuli su brojne tvrdnje i igraju košarku na nivou plejofa, dok je veći broj klubova koji su napravili dobre timove i doveli dobre igrače, a rezultata i dobre forme ni na vidiku. Orlando i Vašington se sastaju noćas od 01:00h u različitim raspoloženjima. 

Orlando: Posle promene trenera između sezona, ovaj tim zaista igra dobru i lepu košarku.

Stiv Kliford je posle nekoliko sezona u Šarlotu seo na klupu Orlanda i odmah je primenio svoju filozofiju igre, iako nije bitnije menjao sastav. Na prvi pogled roster Orlanda je pun dobrih i kvalitetnih igrača na svim pozicijama. Agustin i Furnije vuku spoljnu liniju kao starteri, dok im sa klupe pomaže Terens Ros, dok unutrašnju liniju čine Gordon i Vučević koji igraju na veoma visokom nivou. Ono što je problem ovog tima su igrači koji ulaze u drugom unitu kada starteri odmaraju. Orlando igra toplo hladno, pobede San Antonio na gostujućem parketu, a onda igraju na jednu loptu protiv lošeg Klivlenda na domaćem parketu. To je ono na čemu moraju da rade ukoliko žele da se ove sezone bore za plejof. Potencijala imaju, samo im je preko potrebno nekoliko igrača da se popuni klupa, jer bez toga će teško do svog cilja.

Vašington: Tim iz prestonice se mnogo muči sa formom, što se po rezultatima itekako vidi.

Skot Bruks ima velikih problema sa svojim timom, jednostavno kvalitet je tu, to su sve igrači koji zaslužuju da igraju plejof, pogotovo na ovakvom istoku, ali nešto definitivno ne štima u ovom sastavu. Dvajt Hauard se konačno priključio timu, ali ni to nije delovalo pozitivno na formu “mađioničara”. Igraju u serijama, ali loše serije su mnogo duže i imaju veći uticaj na konačan rezultat. Bredli Bil, Džon Vol, Džef Grin, Markif Moris, Keli Ubre, kada gledate ova imena, pomislite da su oni na vrhu istočne konferncije, a oni su zakucani za dno. Šok terapija sa smenom trenera je moguća u ovoj situaciji, ali ono što je možda i važnije, trebaju im hitno pobede i dobri rezulati. Ova ekipa će konkurisati za sam vrh, to je neminovno, a početak serije pobeda počinje od večeras.

Naš predlog:

Mi sa ovog meča biramo sa velikom sigurnošću tip gost pobeđuje sa hendikepom (3.5) i Meridian za tu igru daje kvotu 1.90. Smatramo da je večeras idealna prilika da Vašington prelomi i da počnu da igraju onako kako dolikuje renomeu igrača. Pobeda gostiju od 4 ili više razlike je naš izbor sa ove utakmice.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.