Tip dana: Real Sosijedad – Selta: Može li Sosijedad konačno do pobede na svom terenu?

Poslednji susret 13. kola španske La Lige igraju Real Sosijedad i Selta, dve ekipe za koje slobodno možemo reći da su podbacile u dosadašnjem toku prvenstva.
Meč je na programu u 21 čas.

Real Sosijedad: Ova ekipa je najbolji gost, ali su kući još uvek bez pobede!

Kada bi ekipa Real Sosijedada samo igrala na gostovanjima, sasvim sigurno bi bila u vrhu tabele španske La Lige. Međutim, kada bi igrali samo kod kuće, definitivno bi se borili za opstanak u Seriji A. Sve ono dobro što ova ekipa uradi na nekom gostovanju, pa pravilu odmah u sledećem kolu upropasti na svom terenu. U prošlom kolu je Sosijedad na gostovanju kod Levantea koji igra odlično ove sezone zabeležio jako važnu pobedu pošto je bilo 3:1, i na taj način su samo potvrdili ono o čemu smo vam već pričali.
Ova ekipa još uvek nema pobedu na svom terenu, a da stvari budu još gore, do sada su kao domaćini postigli svega tri gola što je zaista ispod svakog nivoa.
Veliki hendikep za trenera Sosijedada biće neigranje jednog od najboljih fudbalera ove ekipe Iljaramendija, kog će zameniti najverovatnije Zurutuza.

Selta: Tim iz Viga je razočarao do sada!

Selta je puno bolje igrala na samom početku sezone, a onda je došla kriza i već su imali niz od šest utakmica bez pobede. To su zaustavili jednom od najboljih utakmica koje su do sada odigrali, kada su Eibar savladali sa 4:0 i činilo se da dolaze bolji dani. U pretprošlom kolu su na gostovanju kod Betisa uspeli preokrenuti vođstvo domaćina 2:0, ali je na kraju ipak bilo 3:3. Sa sedam postignutih golova u dva susreta su s optimizmom dočekali Real iz Madrida i nadali se iznenađenju. Ipa nisu uspeli u tome, ali treba dodati da su postigli dva gola na tom meču, što i nije mala stvar. Ipak, nakon tog meča uprava kluba iz Viga je uručila otkaz trenuru Mohamedu, što je pomalo neobično jer je taman ekipa iz Viga krenula da igra bolje. Njega je nasledio Migel Kardozo i ovo će biti njegov debi na klupi. On je pre samo par meseci smenjen sa mesta prvog trenera Nanta, pa će biti veoma zanimljivo kako će se snaći na užarenoj klupi ekipe iz Viga.
Treba dodati da novi trener ove ekipe neće imati na raspolaganju Huga Malja i Kabrala iz zadnje linije zbog parnih žutih kartona.

Naš predlog

Fudbaleri Sosijedada očajno igraju na svom terenu, dok su za sada najbolji gost u ligi. Kada je u pitanju ekipa Selte iz Viga ova ekipa od skoro ima novog trenera pošto je tim preuzeo Migel Kardozo. Deluje da je konačno došlo vreme za jednu pobedu Sosijedada na svom terenu pa vam zbog toga preporučujemo da ovde odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. I jedna i druga ekipa igraju prilično efikasno ove sezone, pa nema sumnje da će tako biti i na ovom meču zbog čega vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Takođe, uz to, treba očekivati da će i jedna i druga ekipa postići makar po gol na ovom meču pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.