Tip dana: Napoli – Crvena Zvezda: Može li Zvezda do čuda na “San Paolu”?

U sredu je na programu preostalih osam utakmica petog kola Lige šampiona, a za vas smo izdvojili duel između Napolija i Crvene zvezde. I dok partije tima iz Napulja nisu iznenađenje za fudbalski svet, pobeda tima Vladana Milojevića u meču sa Liverpulom je do sada sigurno najveća senzacija u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.
Meč je na programu u 21 čas.

Napoli: Svi su očekivali više od Karla Ančelotija!

Fudbaleri Napolija igraju promenljivo u Seriji A, i nikako da vežu nekoliko dobrih partija. U prošlom kolu je ova ekipa doživela veliki kiks na svom terenu, pošto su odigrali samo nerešeno protiv “fenjeraša” Kjeva. Meč je završen bez golova, ali i pored toga se mora priznati da izabranici Karla Ančelotija nisu imali mnogo prilika za postizanje gola, pa je sigurno da meč sa srpskim predstavnikom u Ligi šampiona ne dočekuju u dobrom raspoloženju.
Kada je u pitanju Liga šampiona, tu ova ekipa može biti i te kako zadovoljna pošto još uvek nema poraz. Naime, izabranici Karla Ančelotija posle remija u prvom kolu sa Crvenom zvezdom, uspeli su još da pobede Liverpul na svom terenu, kao i da dva puta remiziraju sa prebogatim PSŽ-om. Upravo u ta dva poslednja meča sa Parižanima, četa Karla Ančelotija je dokazala da u ovom trenutku može da igra protiv bilo koga.
Trenutno se tim iz Napulja nalazi na deobi prvog mesta sa Liverpulom, pošto su i jedna i druga ekipa sakupile po šest bodova, i kako sada stvari stoje Napoli ima izgledne šanse da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona, međutim, pita se tu nešto i srpski šampion.

Crvena Zvezda: I ova četiri boda su već ogroman uspeh!

Crveno-beli igraju fantastično ove sezone. U Superligi Srbije im nema premca i ubedljivo su na prvom mestu, iako su u prošlom kolu remizirali na teškom gostovanju kod Radničkog iz Niša kada je bilo 2:2. Ipak, glavni cilj je ekipa Vladana Milojevića već ostvarila, pošto su se posle mnogo pokušaja plasirali u grupnu fazu Lige šampiona, nakon što su eliminisali ekipu Salcburga.
I dok su svi očekivali da će tim sa Marakane biti potpuni autsajder u grupi “smrti” gde se pored njih nalaze PSŽ, Liverpul i Napoli, ipak se to nije obistinilo. Naime, crveno-beli su do sada već sakupili četiri boda i to nakon što su u prvom kolu odigrali nerešeno sa Napolijem, da bi u četvrtom načinili pravu senzaciju pošto su na svom terenu savladali Liverpul sa 2:0, golovima Milana Pavkova.
Vladan Milojević je imao velikih problema pred ovaj meč, pošto je dosta fudbalera povređeno. Ipak, u poslednjem trenutku su se u avion za Napulj ukrcali Dušan Jovančić i Milan Pavkov, koji su sasvim sigurno bili heroji pobede nad Liverpulom.

Naš predlog

Sigurno je da su svi očekivali više od kako je tim Napolija preuzeo slavni Karlo Ančeloti. Ipak, zvučna pojačanja su izostala, ali ova ekipa i dalje dobro “gura” u Seriji A gde su drugi, dok u Ligi šampiona dele prvo mesto sa Liverpulom. Kada je u pitanju Crvena Zvezda, ova ekipa je već ostvarila ogroman uspeh samim ulaskom u Ligu šampiona, ali je sigurno da će želeti i nešto više, pogotovu što su pobedom nad Liverpulom pokazali sebi da mogu da igraju protiv svakog. Napoli je veliki favorit u ovom meču, ali ipak očekujemo i da crveno-beli pokažu šta znaju, pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.81. Takođe, treba očekivati golove na ovom meču, pa vam zbog toga savetujemo i da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51.
Za kraj, za one najhrabrije smo ostavili jedan vrlo zanimljiv predlog. Sigurno je da će fudbaleri Napolija biti pod velikim pritiskom, pogotovu zbog činjenice da su u prošlom kolu odigrali nerešeno sa najslabijom ekipom u italijanskom prvenstvu. Četa Vladana Milojevića bi to mogla da iskoristi, i na krilima pobede protiv Liverpula napravi novi podvig. Zbog toga vam savetujemo da na ovom meču pokušate i sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa neverovatnom kvotom 6.00.
Registruj se na Meridianbet i uzmi bonus od 5.000 RSD

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.