Tip dana: Rajo Valjekano – Eibar: Može li Valjekano da se trgne?

Ovog vikenda je na programu 14. kolo španske La Lige, a uvodni meč u petak igraju Rajo Valjekano i Eibar. Fudbaleri Rajo Valjekana vode veliku borbu za opstanak, dok ekipa Eibara igra fenomenalno u poslednje vreme, što potvrđuje pobedu u prošlom kolu protiv Real Madrida.
Meč je na programu u 21 čas.

Rajo Valjekana: Može li ova ekipa da se trgne?

Fudbaleri Rajo Valjekana igraju izuzetno loše ove sezone i do sada su upisali samo jednu pobedu i to u gostima protiv Hueske, koja je ruku na srce jedina ekipa koja je ispod njih na tabeli. U prošlom kolu su fudbaleri Rajo Valjekana doživeli poraz od Valensije i to vrlo ubedljiv pošto je rezultat bio 3:0, a opšti utisak je da su fudbaleri Rajo Valjekana još dobro i prošli pošto su mogli vrlo lako da prime još nekoliko gola. Međutim, ono što svakako treba dodati je da fudbaleri Valjekana igraju odlično na svom terenu u poslednje vreme iako su rezultati nažalost izostali. Prvo su od Barselone izgubili sa 2:3, iako su vodili praktično na pet minuta od kraja meča, da bi nakon toga remizirali sa Bilbaom (1:1). U poslednjem meču na svom terenu su odigrali jedan izuzetno dobar meč, ali su ponovo remizirali sa ekipom Viljareala koja takođe ne blista ove sezone.
U ovom susretu će trener Rajo Valjekana igrati bez sjajnog Advinkule, koji je dobio crveni karton na prošlom meču u Valensiji.

Eibar: Veliki podvig u prošlom kolu!

Ekipa Eibara je u prošlom kolu napravila jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnje La Lige pošto su na svom terenu savladali šampiona Evrope, ekipu Reala iz Madrida sa ubedljivih 3:0. Eibar je samo na početku sezone imao problema, ali kako sezona odmiče, čini se da igraju sve bolje. U prethodnih šest kola su izgubili samo jednom i bio je to težak poraz na gostovanju kod Selte sa ubedjivih 4:0. Nakon toga je ova ekipa ostvarila dve pobede na domaćem terenu i remi bez golova na gostovanju kod Valjadolida. Protiv Alavesa su slavili nakon preokreta sa 2:1 i to im je definitivno podiglo samopouzdanje, pošto Alaves igra fantastično ove sezone i trenutno se nalazi na odličnom četvrtom mestu. Eibar je pre dva kola na gostovanju kod takođe odličnog Valjadolida remizirao bez golova i to je zaista odličan rezultat ako se uzme u obzir da je ova ekipa poslednjih 20 minuta imala igrača manje na terenu.
Ekipa Eibara nema većih problema oko tima koji će nastupiti na ovom meču, pa se očekuje da na teren istrče istih 11 koji su deklasirali Real u prošlom kolu sa 3:0.

Naš predlog

Ekipa Rajo Valjekana ne igra dobro ove sezone u prilog čemu govori i to da se trenutno nalaze na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova. Sa druge strane, kako sezona odmiče fudbaleri Eibara igraju sve bolje i bolje. U prošlom kolu je ova ekipa napravila pravi podvig pošto su na svom terenu savladali Real Madrid. Ipak, prednost u ovom meču dajemo domaćinu, kom gori pod nogama i mora da ostvari pobedu kako bi uhvatio priključak sa ekipama koje se bori za opstanak. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.83. Takođe, treba očekivati da će i gost imati šta da kaže na ovom meču, pogotovu zbog činjenice da su u prošlom kolu savladali Real, ali i da igraju sve bolje kako sezona odmiče. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate GG koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74. Za kraj, treba očekivati dosta golova na ovom meču, pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.93.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.