Tip dana: Roma – Inter: Mečevi ove dve ekipe po tradiciji donose dosta uzbuđenja!

Ovog vikenda je na programu 14. kolo italijanske Serije A, a derbi kola igra se u Rimu gde Roma dočekuje Inter. I jedna i druga ekipa igraju odlično u Ligi šampiona, ali potpuno različito u Seriji A, pošto je Roma trenutno na sedmom mestu na tabeli, dok je Inter treći, odmah iza Napolija i prvoplasiranog Juventusa.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Roma: Uprava je uložila previše novca, ali su rezultati do sada izostali!

Uprava Rome je u letnjem prelaznom roku uložila mnogo novca, pojačanja su se bukvalno ređala kao na traci, ali su do sada rezultati izostali. U moru tih dolazaka, moramo pomenuti i da su ovaj klub napustili golman Alison, Rađa Naingonalan i Kevin Strotman, i čini se da uprava na čelu sa sportskim direktorom Monćijem nije pronašla adekvatne zamene za njih.
Ipak, mora se priznati i to da ova ekipa odlično igra u Ligi šampiona, gde je već izboren plasman u nokaut fazu, što i jeste bio jedan od ciljeva za ovu sezonu, međutim veliki problem su partije u Seriji A, gde ovoj ekipi ne cvetaju ruže. Naime, Roma se posle 13. odigranih kola nalazi tek na sedmom mestu na tabeli sa samo 19 osvojenih bodova. U prošlom kolu su ponovo razočarali svoje navijače pošto su doživeli poraz od Udinezea u gostima. Da stvari budu još gore po ekipu Euzebija Di Frančeska, Roma je i u okviru Lige šampiona doživela poraz i to od Real Madrida sa 2:0. Meč će sasvim sigurno ostati upamćen po jednom neverovatnom promašaju fudbalera Rome Undera, kada je prebacio praktično prazan gol sa oko dva metra. Zbog svega toga možemo slboodno konstatovati da “vučica” ovaj meč ne dočekuje u lepom raspoloženju.

Inter: Poraz od Totenhema bi mogao skupo da košta ovu ekipu!

Fudbaleri Intera igraju dosta dobro ove sezone, a u prilog tome ide i činjenica da se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli Serije A. Ova ekipa je u prošlom kolu ubedljivo savladala Frozinone, i tom pobedom su zalečili rane pošto su samo kolo pre toga doživeli jedan izuzetno težak poraz na gostovanju kod Atalante, kada je bilo čak 4:1. Kada je u pitanju Liga šampiona, Inter je pre petog kola imao jednu izuzetno lepu situaciju u grupi, gde im je za prolaz dalje u nekim kombinacijama bio dovoljan i bod protiv Totenhema u gostima. Ipak, ekipa Lučana Spaletija je doživela poraz pošto je bilo 1:0, i time su sebi dodatno zakomplikovali situaciju kada je u pitanju plasman u nokaut fazu. Ipak, “neroazuri” u poslednjem kolu dočekuju ekipu PSV-a, dok Totenhem gostuje kod Barselone, pa ova ekipa i dalje ima velike šanse za plasman u nokaut fazu, što bi bila zaista velika stvar u konkurenciji klubova kao što su Barselona i Totenhem.
Inter bi eventualnom pobedom u ovom meču mogao dodatno da poboljša svoj plasman na tabeli, pošto drugoplasirani Napoli koji ima samo bod više ima teško gostovanje kod Atalante, u šta je svakako najbolje uveren Inter koji je nedavno izgubio od ovog tima sa čak 4:1.

Naš predlog

Roma ne igra onako kako su očekivali njeni navijači, pogotovu nakon prelaznog roka u kom su doveli “brdo” fudbalera. Sa druge strane Inter igra dosta dobro, ali su u prošlom kolu Lige šampiona zakomplikovali sebi situaciju kada je plasman u nokaut fazu u pitanju. Kada pogledamo tradiciju, mečevi ove dve ekipe se uglavnom završavaju sa dosta golova, pa nema sumnje da će tako biti i sada. Toplo vam preporučujemo da na ovom susretu pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78. Mišljenja smo da će ovaj meč vrlo verovatno i prebaciti tri gola, pa vam zato predlažemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.96. Ipak, nekako najrealnija igra kada je ovaj meč u pitanju je GG. Kladionica Meridianbet tu igru plaća sa kvotom 1.65.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.