Tip dana: Mančester Junajted – Arsenal: Ima li kraja Junajtedovoj agoniji?

Iako ni jedna ni druga ekipa poslednjih godina nisu u vrhu engleskog fudbala, mečevi ove dve ekipe su uvek veoma interesantni. Ipak, treba dodati i to da Arsenal u dosta boljem raspoloženju dočekuje ovaj meč, pošto su u derbiju kola bili bolji od Totenhema, dok je Mančester odigrao samo 2:2 sa slabašnim Sautemptonom, ali i to je dosta dobar rezultat pošto su gubili sa 2:0 u tom meču.
Meč je na programu u 21 čas.

Mančester Junajted: Može li ova ekipa uopšte bolje?

Navikli smo od Mančester Junajteda da je stalno u vrhu engleskog fudbala i da se u najmanju ruku do poslednjeg kola bori za naslov prvaka. Od kako je klubu trofejnog kluba napustio Aleks Ferguson, stvari su dosta drugačije. Ekipa ne samo da ne može ozbiljnije da se umeša u borbu za naslov prvaka, već dosta teško dolazi i do Lige šampiona.
Ekipa sa Old Traforda se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, i ima čak osam bodova manje od četvrtoplasiranog Arsenala, a poznato je da to četvrto mesto donosi plasman u Ligu šampiona, što i jeste krajnji cilj ove ekipe.
U prošlom kolu su izabranici Žozea Murinja odigrali nerešeno sa Sautemptonom u gostima, iako su gubili sa 2:0, ali su ipak golovima Erere i Lukakua uspeli da dođu do boda. Kada je u pitanju takmičenje u Ligi šampiona, ova ekipa je golom Felainija u poslednjim trenucima meča došla do pobede u duelu sa Jang Bojsom, i na taj način se plasirala u nokaut fazu Lige šampiona.

Arsenal: Ovi momci igraju fantastično ove sezone!

Arsenal je na samom početku prvenstva izgubio dva derbija, prvo od Mančester Sitija a potom i od Čelsija, ali ih nakon toga više niko nije pobedio. Nanizali su 12 prvenstvenih mečeva u kojima nisu poraženi i samo su tri puta remizirali u tom sjajnom nizu. Svakako da ekipa Unai Emerija može da žali zbog remija sa Vulverhemptonom i Kristal Palasom i to na svom terenu, jer bi sa tim bodovima bili znatno bliže vrhu tabele, ali ni ovako situacija nije toliko loša. Lider Mančester Siti im beži osam bodova, što takođe nije nenadoknadivo, ali ponavljamo, upravo kluba je trenutno i više nego zadovoljna sa četvrtim mestom, pogotovu što je ove godine konkurencija u engleskom šampionatu možda i nikad jača.
Kada je u pitanju takmičenje u Ligi Evrope i tu ova ekipa pruža fantastične partije. U pet mečeva su ostvarili četiri pobede uz jedan remi, i veoma lako su izborili plasman u nokaut fazu. Ipak, treba dodati da su svakako najdražu pobedu u šampionatu ostvarili u meču sa Totenhemom prošlog vikenda, kada je bilo 4:2, u jednom zaista spektakularnom meču.

Naš predlog

Mančester Junajted ne liči na sebe ove sezone. Trenutno se nalazi na osmom mestu, i udaljeni su od Lige šampiona čak osam bodova. Sa druge strane, Arsenal igra fanastično ove sezone, i da nije bilo nekih neplaniranih remija, ova ekipa bi se sasvim sigurno borila i za titulu. Ovako, trenutno se nalaze na odličnom četvrtom mestu, a u prošlom kolu su slavili u velikom derbiju protiv Totenhema. Ekipa Žozea Murinja ne bi nikako smela da izgubi na ovom meču, pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41. Treba očekivati da će i ekipa Arsenala imati šta da pokaže na Old Trafordu, pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54. Za kraj smo za vas ostavili jedan izuzetno hrabar predlog. U pitanju je prelaz x-x koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 5.78.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.