Tip dana: Vasland Beveren – Klub Briž: Gosti bez prava na kiks

Uvodni meč 18. kola belgijske Župile lige, odigraće poslednjeplasirani Vasland-Beveren i aktuelni šampion Klub Briž, trenutno na drugom mestu na tabeli.

Vasland-Beveren: Cilj je prekid serije poraza, a zadatak najteži mogući

Ništa dobro nije se u ovoj sezoni dogodilo ekipi iz Beverena. U dosadašnjih 17 odiggranih kola u prvoj ligi Belgije, uspeli su da pobede samo jednom, i to na gostovanju kod Muskrona, istina, dosta ubedljivo sa 3:0. U preostalim utakmicama zabeležili su po osam remija i poraza, pa trenutno zauzimaju poslednje mesto sa samo 11 bodova, koliko ima i ekipa Lokerena, ali koja ima bolju gol razliku. U poslednje četiri utakmice upisali su isto toliko poraza i ostali zakovani za dno tabele. Na svom terenu odigrali su osam mečeva, na prih pet su igrali nerešeno, a onda su izgubili naredna tri, od ekipa Anderlehta, Antverpena i Muskrona. Očigledno je da će njihov jedini cilj biti to da izbegnu poslednje dve pozicije koje će u baražu odlučivati o ispadanju, ali čak ni to neće biti nimalo lako.

Klub Briž: Posle Beverena sledi okršaj sa madridskim Atletikom

Aktuelni šampion Belgije nije u nekoj vrhunskoj formi od početka sezone. I pored toga nalazi se na drugom mestu u prvenstvu i izboriće se za evropsko proleće, tako što će biti treći u svojoj grupi Lige šampiona. Briž je iza Genka četiri boda, što može da bude dosta u prvenstvu kakvo je belgijsko, ali ne i ove sezone kada je mnogo iznenađenja u prvenstvu. Sam Klub Briž je na dosadašnjih 17 kola, pored 10 pobeda, imao i 4 remija i 3 poraza. Na prethodnoj utakmici su najzad ličili na sebe, pa su ubedljivo pobedli Standard iz Liježa sa 3:0, postigavši sva tri gola već u prvom poluvremenu. Pre toga nisu pobedili na tri utakmice u ligi, a osvojili su samo jedan bod. U Ligi šampiona su loše počeli, ali su pobedom u “kneževini” protiv Monaka definitivno obezbedili treće mesto i na proleće će igrati u Ligi Evrope, što i jeste bio osnovni cilj u konkurenciji Atletika iz Madrida i Borusije iz Dortmunda. Ostaje im još utakmica sa “jorgandžijama” na njihovom terenu i prilika da osvoje neki bod, koji bi doneo i značajnu finansijsku inekciju u klub.

Naš predlog:

Iznenađujuće je da su u prvom susretu ove sezone, ove dve ekipe igrale nerešeno u Brižu 1:1. To je bilo jedno od najvećih iznenađenja u ovom prvenstvu, pa očekujemo da Klub Briž ozbiljno shvati ovaj meč, da im se ne bi dogodilo još jedno neprijatno iznenađenje. Kladionice nemaju dilemu oko toga ko je favorit u ovom duelu. To je, naravno, aktuelni prvak, ekipa Briža. U kladionici 1xbet pobeda gostiju vrednuje se kvotom 1.38, remi je 5.35, a jedinica čak 7.40. Pored dvojke, za koju smatramo da ne može da izostane, naš predlog je i igra na golove, a verujemo da će ih biti bar tri. Kvota u kladionici 1xbet za 3+ je 1.49.Registruj se na 1XBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.