Tip dana: Milan – Torino: Može li Milan konačno da veže dve pobede?

Poslednji meč 15. kola Serije A igra se na San Siru gde fudbaleri Milana dočekuju Torino. Biće ovo duel četvrtoplasirane i sedmoplasirane ekipe na tabeli, pa nema sumnje da nas očekuje vrlo zanimljiv susret.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Milan: Obzirom na igru, četvrto mesto je premija!

Fudbaleri Milana su konačno u prošlom kolu došli na četvrtu poziciju na tabeli koja je glavni cilj ove sezone, pošto je to mesto koje donosi plasman u Ligu šampiona, gde “rosoneri” odavno nisu bili. U prošlom kolu je ova ekipa posle preokreta savladala ekipu Parme, ali se mora priznati da nisu blistali u tom meču. Ali, ukupno gledano, izabranici Đenara Gatuza ne briljiraju cele sezone, i nemaju neku igru, ali opet su veoma dobro plasirani na tabeli, pa ako tako posmatramo, navijači Milana mogu da budu zadovoljni. Ako na to dodamo i činjenicu da je ova ekipa uspela da se plasira u nokaut fazu Liga Evrope, što su takođe pre sezone postavili kao jedan od ciljeva, onda možemo reći da stvari za sada idu po planu.
U prošlom kolu su “rosoneri” gubili od Parme na svom terenu, ali su ipak nekako došli do preokreta posle golova Kutronea i Kesija. Ali je opšti utisak da izabranici Đenara Gatuza nisu blistali ni u ovom meču, pa je sigurno da sada žele da poprave utisak i ponovo obraduju svoje navijače.

Torino: Ova ekipa je u sjajnoj formi!

Što se tiče gostiju iz Torina, oni su u poslednjih deset odigranih utakmica svoj jedini poraz doživeli na svom od Parme, koju je Milan savladao u prošlom kolu, tako da će biti veoma zanimljivo videti kako će sada izgledati okršaj ovih timova na San Siru. Tim više jer je Torino nakon poraza od Parme u prvenstvu upisao još gostujući remi sa Kaljarijem te domaće pobede nad Đenovom, dok su tokom prošle sedmice preko niželigaša Sudtirola prošli i u osminu finala nacionalnog Kupa.
Inače, trener Macari je u tom duelu na teren poslao praktično svoju rezervnu postavu, što znači da su mu oni glavni igrači sada potpuno spremni za gostovanje na San Siru. Recimo još da Torinezi trenutno nemaju nikakvih problema s izostancima, ali obzirom na očekivanu ofanzivu Milana, treba očekivati da će se trener ove ekipe opredeilti za nešto defanzivniju varijantu.

Naš predlog

Fudbaleri Milana su konačno dospeli na četvrtu poziciju na tabeli što i jeste njihov cilj ove sezone. Sa druge strane, Torino je u sjajnoj formi i trenutno je na odličnom sedmom mestu na tabeli, a sigurno da i ova ekipa želi sledeće sezone da okuša sreću u nekom od evropskih takmičenja. Sigurno je da “rosoneri” novim pobedom žele da se učvrste na prvom mestu, pa vam zbog toga predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85. Takođe, treba očekivati jedan meč sa puno golova pošto i jedna i druga ekipa igraju izuzetno efikasno ove sezone, pa vam zbog toga savetujemo da na ovom meču odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Za kraj, za vas smo ostavili jedan poprilično hrabar predlog. Fudbaleri Milana gotovo cele sezone jure prednost protivnika, ali na kraju uvek nekako dođu do preokreta. Takav epilog bi mogao da se desi i u nedelju uveče na San Siru pa vam predlažemo da probate sa prelazom 2-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 23.5.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.