Tip dana: Nirnberg – Volfsburg: Može li gost da produži seriju bez poraza?

Ovog vikenda je na programu 15. kolo nemačke Bundeslige, a prvi meč ovog kola igra se u petak kada Nirnberg dočekuje ekipu Volfsburga.
Meč ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Nirnberg: Očajne partije ove sezone!

Nismo navikli od ekipe Nirnberga ovakve partije u Bundesligi, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na 15. mestu sa samo 11 osvojenih bodova, koliko ima i 16-ti Štutgart, pa po svemu sudeći ovu ekipu do kraja sezone očekuje velika borba za opstanak u društvu najboljih. Ova ekipa se nalazi u katastrofalnoj formi, pošto čak devet mečeva u nizu ne znaju za pobedu, a poslednji trijumf su ostvarili još krajem oktobra, kada su bili bolji od Dizeldorfa. U Kupu su eliminisali Hanzu nakon penala, dok su u prvenstvu tri puta remizirali, i čak pet puta doživeli poraz. U gostima su puno slabiji i još uvek čekaju prvi trijumf van svog stadiona, ali treba dodati da je Nirnberg u prošlom kolu gostovao kod Bajerna iz Minhena pa se nije moglo ni očekivati nešto posebno.
U tom meču su poprilično lako poraženi sa 3:0, ali su u preprošlom kolu odigrali izuzetno dobar meč kada su na svom terenu remizirali sa Bajerom iz Leverkuzena.

Volfsburg: Ovoj ekipi je potreban kontinuitet!

Ekipa Volfsburga igra solidno ove sezone, međutim, odmah na prvu se vidi da je veliki problem ove ekipe to što igra po sistemu toplo-hladno. Međutim, ekipa se nalazi u dosta dobroj formi, pošto su u prethodna tri kola neporaženi, a u tom periodu su jednom remizirali i dva puta upisali trijumf. Zanimljivo je da u ta tri kola nisu imali nimalo lak zadatak pošto su protivnici bili ekipe koje se ove sezone takmiče u Evropi.
Naime, prvo su na domaćem terenu savladali Lajpcig rezultatom 1:0, a onda su u Frankfurtu pobedili ove sezeno odlično ekipu Ajntrahta sa 2:1. U prošlom kolu su dočekali ekipu Hofenhajma koja se takmičila u Ligi šampiona ove godine i rano su primili gol u tom meču, da bi onda uspeli preokrenuti, međutim, nisu izdržali do samog kraja, ali ni 2:2 nije loše u meču sa ekipom koja igra poprilično ofanzivan fudbal. Posle 15. odigranih kola se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli, a veliki cilj ove ekipe je da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, iako to neće biti nimalo lak zadatak.

Naš predlog

Ekipi Nirnberga blago rečeno ove sezone ne cvetaju ruže u Bundesligi, ali sve ukupno nisu bili toliko loši na svom terenu. Sada im u goste dolazi ekipa Volfsburga koja se nalazi u sjajnoj formi i nisu doživeli poraz na tri meča zaredom. Već su ove sezone pokazali da umeju dosta dobro da odigraju na gostovanjima, a u prilog tome govori i nedavna pobeda u Frankfurtu kada su bili bolji od sjajnog Ajntrahta sa 2:1. Zbog toga vam toplo preporučujemo da na ovom meču pokušate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.07. Već smo pomenuli da Nirnberg igra solidno kod kuće, pa treba i od njih očekivati otpor u ovom meču zbog čega vam savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za kraj, nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno efikasan meč pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.87.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.