Tip dana: Ajntraht Frankfurt – Bajer Leverkuzen: Može li domaćin da nastavi sa sjajnim partijama?

Poslednji meč 15. kola Bundeslige igra se u Frankfurtu gde Ajntraht dočekuje Bajer iz Leverkuzena. Ovaj meč se može smatrati i derbijem ovog kola, pošto se sastaju dve ekipe koja dosta uspešno igraju u Ligi Evrope.
Duel ove dve ekipe je na programu od 18 časova.

Frankfurt: Sjajne partije ove ekipe!

Izgubio je Ajntraht u prethodna dva kola Bundeslige, ali to ne kvari ukupnu ocenu za dosadašnji deo sezone. Moraju se nekada i gubiti utakmice i svakako treba dodati da je serija bez poraza pre toga bila iznenađujuće duga, s obzirom na kvalitet tima iz Frankfurta. Ali treba pomenuti fenomenalne partije ove ekipe kada je Liga Evrope u pitanju pošto su ostvarili svih šest pobeda u grupi, iako su rivali bili vrlo kvalitetni, pošto su sa njima u grupi bili još i Lacio i Olimpik Marsej.
Samo je još ekipa Salcburga u kompletnom takmičenju uspela da ostvari maksimalan učinak, ali je tim iz Frankfurta imao bolju razliku, pa slobodno možemo reći da je ova ekipa najbolji tim u prvoj fazi Liga Evrope. U prvenstvu su vezali poraze od Volfsburga i Herte i sada svakako žele da se vrate na pobednički kolosek, a treba dodati da zbog povrede neće biti De Guzmana, dok je od ranije van stroja Abraham.

Bajer Leverkuzen: Ova ekipa igra po sistemu toplo-hladno!

Od samog početka sezone se očekuje da Leverkuzen konačno zaigra u skladu sa pojedinačnom kvalitetom i čini se da su sada konačno uspeli uhvatiti pozitivni ritam. Ova ekipa je vezala pet mečeva bez poraza, od čega dva u Ligi Evrope i u tom takmičenju s prve pozicije u grupi prolaze u nokaut fazu. Potvrdili su to ubedljivom pobjedom nad kiparskim AEK-om u gostima sa 5:1, iako je Leverkuzen taj meč igrao sa drugim timom, što dovoljno govori o kvalitetu ove ekipe.
U prvenstvu je ova ekipa vezala tri meča bez poraza, i u tom periodu su ostvari dve pobede na domaćem terenu kao i remi u gostima protiv Nirnberga. Protiv Augsburga su se u prošlom kolu dugo mučili i u završnom delu meča je opet igrač odluke bio Alario, koji je ušavši sa klupe postigao jedini gol. Pre toga su na svom terenu savladali ekipu Štutgarta sa 2:0.

Naš predlog

Fudbaleri Ajntrahta igraju sjajno ove sezone, iako u poslednjih nekoliko kola pružaju nešto slabije partije. Sa druge strane Leverkuzen cele sezone igra po sistemu toplo-hladno, što ih i mnogo košta ove sezone, pošto se nalaze na tek 11. mestu na tabeli. Prednost u ovom meču ipak dajemo ekipi Ajntrahta, koja je ove sezone dosta puta pokazala da ume da igra sa najboljim timovima iz nemačkog prvenstva. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30. Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno efikasan meč, pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59. Treba očekivati da će i Leverkuzen imati šta da kaže na ovom meču, pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.