Tip dana: Verder Bremen – Hofenhajm: Može li gost konačno do pobede posle četiri vezana remija?

U utorak i sredu je na programu vanredno 16. kolo nemačke Bundeslige a za vas smo izdvojili meč između Verder Bremena i Hofenhajma. I jedna i druga ekipa su gotovo poravnate na tabeli, uz činjenicu da je ekipa Verdera dosta bolje igrala na startu sezone, dok gosti iz Hofenhajma polako ali sigurno počinju sa partijama koje su pružali prošle sezone kada su izborili plasman u Ligu šampiona.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Verder Bremen: Sjajan početak sezone ali onda kriza!

Fudbaleri Verdera iz Bremena su izvanredno započeli sezonu u Bundesligi ali čini se da kako prvenstvo prolazi tako i ova ekipa pruža sve lošije partije. Naime, ekipa iz Bremena je samo jednom slavila u prethodnih sedam kola, zbog čega su i pali na devetu poziciju na tabeli, uz dva boda manje u odnosu na Hofenhajm sa kojim se sastaju u ovo meču. U prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod Borusije iz Dortmunda, dok su pre toga ostvarili izuzetno važnu pobedu u duelu sa Fortunom iz Dizeldorfa kojom su između ostalog i prekinuli taj crni niz. Ipak, treba dodati da ova ekipa u poslednjih pet mečeva na svom terenu ima dve pobede, ali i čak tri poraza, pošto su izgubili mečeve protiv Bajerna, Mehengladbaha i Leverkuzena, a dobili pomenutu Fortunu Dizeldorf i Volfsburg.
Ono što je zaista posebno zanimljivo je da je ekipa Verdera iz Bremena na svakom ovosezonskom meču u Bundesligi postigla makar po gol, što je veoma koristan podatak kada je u pitanju prognoza za ovaj potencijalno izuzetno zanimljiv meč.

Hofenhajm: Loš start, ali stvari idu na bolje!

Fudbaleri Hofenhajma ostvarili su prošle sezone veliki uspeh pošto su se našli na trećem mestu na tabeli i na taj način su izborili plasman u Ligu šampiona što je oduševilo sve navijače ovog kluba. Međutim, ove sezone je ova ekipa nešto slabije započela šampionat, ali kako vreme prolazi izabranici sjajnog trenera Nagelsmana pružaju sve bolje partije.
Ipak, Hofenhajm je svoje takmičenje u Ligi šampiona završio na razočaravajućem četvrtom mestu na tabeli, iza Mančester Sitija, Liona i Šahtjora, ali daleko od toga da je ova ekipa razočarala u najkvalitetnijem klupskom evropskom takmičenju. Prosto moramo da pomenemo da je Hofenhajm u svih šest mečeva u grupnoj fazi Lige šampiona uspevao da zatrese mrežu svojih rivala.
Kada je u pitanju Bundesliga, ova ekipa se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli, ali uz čak pet bodova manje u odnosu na četvrtoplasirani Lajpcig, a sigurno je da je baš to četvto mesto glavni cilj ove ekipe pošto ono na kraju sezone vodi u Ligu šampiona. Izabranici trenera Nagelsmana su u poslednjih četiri meča ostvarili isto toliko remija, a jedino u prošlom kolu kada im je gostovala ekipa Borusije iz Mehengladbaha nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika.

Naš predlog

Ove dve ekipe su na različit način započele ovogodišnju sezonu u Bundesligi, pošto je ekipa Verdera počela silovito i u prvih nekoliko kola su bili pri vrhu tabele, dok je Hofenhajm počeo izuzetno slabo. Ipak, kako sezona odmiče, ekipa iz Bremena igra sve slabije, dok fudbaleri Hofenhajma pružaju sve bolje partije. I jedna i druga ekipa igraju poprilično efikasno ove sezone pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02. Takođe, poprilično realno je da će i jedna i druga ekipa postići makar po gol na ovom meču pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40. Treba očekivati da će fudbaleri Hofenhajma posle čak četiri vezana remija učiniti sve da dođu do pobede koja će ih vratiti u borbu za plasman u Ligu šampiona, pa vam zbog toga savetujemo da na ovom meču pokušate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.