Tip dana: Real Sosijedad – Alaves: Koja ekipa će produbiti svoju krizu?

Ovog vikenda je na programu 17. kolo španske La Lige a za vas posebno izdvajamo meč koji se igra u petak kada se sastaju Real Sosijedad i Alaves.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Real Sosijedad: Sjajne partije na strani, ali kod kuće druga priča!

Kada bi se gledali samo mečevi na strani fudbaleri Real Sosijedada bi bili visoko kotirani na tabeli pošto su jedni od najboljih gostiju u španskoj La Ligi. Međutim, kada su u pitanju mečevi na svom terenu, tu se ova ekipa baš i ne može pohvaliti sa nekim sjajnim rezultatima obzirom da su do prve pobede na domaćem terenu došli u 13. kolu kada su bili bolji od Selte iz Viga sa 2:1.
Real Sosijedad se nalazi u jednoj lošoj seriji pošto su doživeli tri uzastopna poraza u prvenstvu, a zanimljivo je da su u tom periodu čak dva puta poraženi na strani, gde su do sada jako retko gubili. Treba dodati i to da je Sosijedad u tom periodu uspeo da prođe i u četrtfinale Kupa pošto su bili bolje od Selte protiv koje su ostvarili i poslednju pobedu u prvenstvu.
Možda malo opravdanje za ove poprilično loše rezultate Real Sosijedada bi moglo da bude i to što je veliki broj fudbalera povređen, pogotovu iz zadnje linije, međutim, medicinski tim čini sve kako bi ih oporavio za ovaj meč pošto bi novim porazom Real Sosijedad došao u prilično neugodnu poziciju.

Alaves: Sve u svemu ova ekipa igra sjajno ove sezone!

I ekipa Alavesa je u krizi rezultata, ali ovaj tim može biti i više nego zadovoljan pošto su do sada debelo prebacili plan kada je u pitanju broj osvojenih poena i pozicija na tabeli. Znalo se da baš ne mogu dugo igrati u ritmu koji ih je lansirao čak i do drugog mesta na tabeli, dok su sada šesti, što je takođe vrlo dobro, pošto je to pozicija koja naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope što bilo zaista lepo kada je ova ekipa u pitanju. Ispali su iz Kupa nakon dvomeča sa Đironom, a u prvenstvu su četiri kola bez trijumfa. Izgubili su na dva gostovanja bez postignutog gola, s tim da je jedno gostovanje bilo kod Atletiko Madrida gde je zaista bilo i teško očekivati neki povoljniji rezultat.
Na domaćem terenu su dva puta remizirali, od čega jednom sa Seviljom, što ove sezone nije nimalo lako. U prošlom kolu su protiv Atletik Bilbaa odigrali meč bez golova, što takođe ne može da se navede neuspehom jer Bilbau gori pod nogama, dok ih sada očekuje još jedan baskijski derbi. Alaves je i dalje jedna od samo dve neporažene ekipe na svom terenu, ali su u prethodna četiri meča postigli samo jedan gol pa je očigledno da ova ekipa trenutno ima velikih problema sa efikasnošću što bi dobrano mogli da poprave na gostovanju kod Real Sosijedada. zabrinjavati.

Naš predlog

Sigurno je da je pobeda u ovom meču potrebnija domaćim fudbalerima, međutim njima nikako ne ide na svom terenu gde do sada imaju samo jednu pobedu. Sa druge strane i Alaves je u krizi rezultata iako se ova ekipa i dalje nalazi na šestom mestu na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope. Prednost u ovom meču ipak dajemo gostujućim fudbalerima, zbog činjenice da već četiri kola ne znaju za pobedu, ali i zbog podatka da Real Sosijedad ima samo jednu pobedu na svom terenu, pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94. Takođe, ovo bi mogao da bude meč sa dosta golova pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.19. Pošto smo već pomenuli da nas najverovatnije očekuje jedan efikasan meč, predlažemo vam da pokušate i sa igrom GG jer smo ubeđeni da će obe ekipe postići makar po gol na ovom meču. Tu igru kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.04.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.