Tip dana: Ajntraht Frankfurt – Bajern Minhen: Očekuje nas fantastičan meč!

Ovog vikenda je na programu 17. kolo nemačke Bundeslige a jedan od derbija ovog kola je svakako i duel koji se igra u Frankfurtu a sastaju se Ajntraht i Bajern iz Minhena. I jedna i druga ekipa su ove sezone imale odličan nastup u evropskim takmičenjima i sigurno je da proleće dočekuju sa najvišim mogućim ambicijama.
Duel ove dve ekipe je na programu od 18 časova i 30 minuta.

Ajntraht Frankfurt: Ovi momci igraju fantastičan fudbal!

Zaista, pravo je uživanje gledati mečeve ekipe iz Frankfurta ove sezone, pošto je to ekipa koja igra za gol više, što je do sada i dalo rezultate pošto se ova ekipa nalazi na odličnom petom mestu na tabeli, i to uz samo bod manje od Lajpciga koji se nalazi na četvrtom mestu, a poznato je da upravo to mesto naredne sezone donosi Ligu šampiona, što bi bio korak dalje u odnosu na prošlu sezonu u kojoj je Ajntraht takođe pružao odlične partije. Kada je u pitanju takmičenje u Ligi Evrope tu je ova ekipa tek pokazala da se na nju mora ozbiljno računati, pošto su na šest mečeva zabeležili isto toliko pobeda i na taj način takmičenje po grupama završili na prvom mestu ispred Lacija, Marseja i Apolona.
Glavni motor ekipe je srpski reprezentativac Luka Jović koji je do sada postigao čak 12 golova i trenutno se nalazi na prvom mestu liste strelaca, uz činjenicu da i Alkaser iz Borusije ima isti broj datih golova, ali je bivši fudbaler Crvene zvezde na svoj saldo upisao i tri asistencije. Ono što svakako raduje trenera ove ekipe je povratak jednog od najboljih fudbalera ove ekipe Ante Rebića u tim.

Bajern Minhen: Stvari polako idu na bolje!

Iako je ekipa Bajerna odlično startovala na početku šampionata kada su vezali čak četiri uzastopne pobede, nakon toga je ova ekipa dosta pala u igri što se i odrazilo na njihov plasman na tabeli pa se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli uz čak devet bodova manje u odnosu na lidera na tabeli – Borusiju iz Dortmunda.
Ipak izabranici trenera Kovača su u poslednja četiri meča ostvarili isto toliko pobeda u prvenstvu pa slobodno možemo govoriti o tome da je kriza tima iz Minhena prošlost.
Da stvari budu još bolje, ova ekipa u poslednja tri meča nije primila ni gol, pa je verovatno na taj način stabilizovala i deo tima u kom je najviše škripalo u proteklom periodu.
Kada je u pitanju takmičenje u Ligi šampiona, Bajern je takmičenje po grupama završio na prvom mestu na tabeli, a u poslednjem kolu grupne faze su odigrali jedan spektakularan meč sa Ajaksom koji je završen rezultatom 3:3.
Treba dodati i to da se u tim vratio Riberi posle crvenog kartona, dok po svemu sudeći Kovač za ovaj meč neće moći da računa na Gnabrija koji je doživeo povredu.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan zaista spektakularan meč pošto i jedna i druga ekipa igraju sjajno ove sezone, a uz to i jedni i drugi gaje napadački stil fudbala. Upravo zbog toga vam toplo preporučujemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.16. Takođe, treba očekivati da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol na ovom meču pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Za kraj, fudbaleri Ajntrahta su već prošle sezone pokazali Bajernu da se ne plaše duela sa ovom ekipom pošto su u finalu Kupa na iznenađenje mnogih bili bolji i pobedili rezultatom 3:1. Smatramo da ova ekipa neće izgubiti i ovog puta pa vam zbog toga hrabro predlažemo da na ovom meču pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.44.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.