Derbi dana: Inter – Napoli: Domaćin traži izlaz iz krize, ali pita se nešto i Napoli!

U sredu je na programu vanredno 18. kolo italijanske Serije A. Za vas smo posebno izdvojili derbi meč ovog kola koji se igra na stadionu Đuzepe Meaca, a sastaju se Inter i Napoli. Biće ovo duel treće i druge ekipe na tabeli, uz činjenicu da drugoplasirani Napoli ima čak osam bodova više u odnosu na trećeplasirani Inter.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Inter: Može li Inter bolje od ovoga?

Da je ekipa Intera prošla u nokaut fazu Lige šampiona, verovatno da bi svi simpatizeri ove ekipe bili i više nego zadovoljni dosadašnjom sezonom. Međutim, iako su imali zicer na svom terenu protiv PSV-a, “neroazuri” na svom terenu nisu uspeli da pobede holandsku ekipu, pa će takmičenje morati da nastave u Ligi Evrope.
Kada je u pitanju Serija A, izabranici Lučana Spaletija se nalaze na trećem mestu na tabeli, ali uz čak osam bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Napoli. Ipak, treba dodati i to da Inter ima čak pet bodova više od četvrtoplasiranog Lacija, a upravo ove dve ekipe su prošle sezone vodile veliku borbu za plasman u Ligu šampiona sve do poslednjeg kola kada je Inter na Olimpiku slavio u jednom uzbudljivom meču i došao do plasmana u Ligu šampiona posle dosta godina.
Postavlja se pitanje može li uopšte bolje Inter u ovoj sezoni? Juventus je neprikosnoven na prvoj poziciji, kako stvari stoje i Napoli je dosta pobegao, pa se ovo treće mesto može posmatrati kao realnost ove ekipe. Međutim, u prošlom kolu je Inter osvojio samo bod na gostovanju kod poslednje plasiranog Kjeva, pošto su “leteći magarci” došli do izjednačenja u poslednjim trenucima susreta golom i više nego iskusnog Pelisijera.

Napoli: Ostaje žal za Ligom šampiona!

I Napoli je poput Intera završio učešće u Ligi šampiona ali daleko od toga da je ova ekipa razočarala. Izabranici Karla Ančelotija su u grupi smrti sa Liverpulom i PSŽ-om, osvojili čak devet bodova, ali ni to nije bilo dovoljno za plasman u nokaut fazu pa će sreću morati da potraže u Ligi Evrope, gde će svakako biti jedni od favorita za osvajanje ovog takmičenja.
Što se tiče Serije A, i tu Napoli pruža dosta dobre partije, pošto se posle 17. odigranih kola nalazi na drugom mestu, ali uz činjenicu da vodeći Juventus ima čak osam bodova prednosti, što će tim iz Napulja zaista teško moći da stigne u nastavku sezone. Za razliku od nekoliko prethodnih sezona kada je Napoli uglavnom igrao dosta efikasno, ove godine je nešto drugačije, pa je tako tim Karla Ančelotija u poslednja dva kola ostvario dve minimalne pobede. Prvo su u gostima bili bolji od Kaljarija, a u prošlom kolu su na svom terenu savladali ekipu SPAL-a i tako povećali svoju bodovnu prednost u odnosu na Inter koji je remizirao sa “fenjerašem” Kjevom.
Ono što je dobra stvar za Karla Ančelotija je ta da će konačno moći da računa na sve fudbalere za ovo gostovanje kod Intera, pa nema sumnje da nas očekuje vrlo interesantan meč.

Naš predlog

Inter je u evidentnoj krizi jer posle ispadanja iz Lige šampiona ne pružaju najbolje partije ni u Seriji A. Sa druge strane, Napoli suvereno drži drugu poziciju i naravno da će ako se ukaže prilika napasti i prvo mesto. Ako gledamo formu i jedne i druge ekipe, prednost moramo dati gostu iz Napulja, pošto imaju čak četiri vezane pobede u Seriji A. Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.46. Naravno da treba očekivati da će i ekipa Intera učiniti sve da dođe do dobrog rezultata na ovom meču, pa treba očekivati da i izabranici Lučana Spaletija postignu makar gol na ovom meču, i zbog toga vam savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74. Za kraj, nema sumnje da nas očekuje veoma zanimljiv i efikasan meč, i zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 1.91.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.