Meridian: Kako do Playstation 4 za 20 dinara i velikog dobitka!

Dolaze praznici, odmori i slobodni dani, a svoje slobodno vreme možeš provesti uz Playstation 4 ako posetiš kladionicu Meridian!

U čemu je stvar? Svaki tiket koji odigraš ti daje šansu da ti Meridian pokloni Playstation 4 jer će Meridian onome ko pogodi kvotu 500 dati ovu vrednu nagradu i tako svake nedelje.

Ukoliko u toku nedelje niko ne pogodi kvotu koja je tačno 500 Playstation 4 dobija onaj koji bude bio najbliži toj kvoti i to nije sve jer će svake nedelje drugoplasirani dobiti 10.000 dinara bonusa, a treći na tabeli 5.000!
Naravno dovoljno je samo da pogodiš sjajnu kvotu, nema ograničenja po pitanju uplate – tako da možeš probati i sa tiketom od 20 i onim od 2.000 dinara! A ukoliko ti on prođe – uz Playstation 4 ćeš i dobro napuniti džepove!

Već ovog vikenda možeš sastaviti tiket koji će ti doneti kvote kakve nećeš naći nigde! Samo u Meridianu ćeš uz kvotu 500 moći na broj parova na svom tiketu da dobiješ i preko 1.000 odsto bonusa.

Jasno je gde moraš da se uputiš ovog vikenda kada je klađenje u pitanju, a ponuda je sjajna! Od teniske sezone koja je upravo počela, preko derbija ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti pa do fudbala!

Liverpul i Arsenal igraju derbi Premijer lige, a u Seriji A nas čeka celo kolo, kao i u engleskim nižim ligama. Zato iskoristi ovu sjajnu ponudu, zabavi se i u Novu godinu uđi sa Playstationom 4!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.