Repriza finala Evrolige! U duelu Fenera i Reala, pronašli smo pravi izbor!

Evroliga

Nastavljamo sa našim predlozima iz igre plus/minus na individualni poenterski učinak igrača. Danas je na programu derbi meč Evrolige i repriza finala od prošle godine. Fener i Real će prvi put odmeriti snage u ovoj sezoni, a domaćin je istanbulski klub. Željko Obradović i Pablo Laso su već izgradili rivalstvo i nema sumnje da su ova dva tima biti među glavnim kandidatima za osvajanje nove titule. Sa ovog meča smo pažljivo analizirali i došli do jednog imena. Meč je na programu od 18:30h. 

T. Thompkins (8 poena) VIŠE

Govorili smo prošle nedelje o ovom igraču i njegovoj ulozi u rotaciji Pabla Lasa. Igra gotovo celu drugu i četvrtu četvrtinu i kada je na parketu, ne ustručava se da preuzme na sebe odgovornost i uzima veliki broj šuteva. Trej je jedan od junaka finala u Beogradu kada su se sastali isti rivali kao i danas. Odličan šut za tri poena, ume da odigra leđima ka košu i ima sve preduslove da pređe ovu skromnu granicu. Smatramo da će velika pažnja odbrane Fenera biti na Rendolfu i da će ga Meli napadati unutrašnjom igrom što može prouzrokovati neke faulove i koji ekstra minut za naš predlog. Tomkins se često iz pika otvara u pop, odnosno u širinu koju mu donosi dosta prostora za šut, jer se visoki protivnički igrači najčešće povlače unazad kako bi odbranili pik igru. Real ima napade kada se iz centralnog pika, najčešće Ajon kratko otvara, dobija loptu i onda ili napada do samog kraja ili traži saigrače na van linije 6.75, a tu je često igrač iz naše analize. Granica nije velika i smatramo da je apsolutno dostižna.

Meridian je za ovog igrača stavio granicu od osam poena i mi ga igramo VIŠE, a Meridian za taj tip daje kvotu 1.85. Po svim parametrima iz naše analize, on je večeras plus.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.