Tip dana: Milan – SPAL: Mogu li konačno “rosoneri” do pobede?

Poslednji meč 19. kola Serije A, i ujedno poslednji meč za ovu godinu kada je prva italijanska liga igra se na San Siru gde Milan dočekuje ekipu SPAL-a. Biće ovo verovatno i poslednja šansa da Đenaro Gatuzo ostane na klupi “rosonera”, pošto se Milan nalazi u jako lošoj formi.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Milan: Poslednja šansa za Đenara Gatuza!

Kakve partije fudbaleri Milana pružaju ove sezone mogu još i da budu zadovoljni sa trenutnim plasmanom na tabeli Serije A, a trenutno se nalaze na šestom mestu koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope. Ipak, nije to glavni cilj izabranika Đenara Gatuza za ovo sezonu pošto Milan konačno želi da se vrati u Ligu šampiona gde nisu bili dosta dugo. Pričali smo o lošim partijama ove ekipe, pošto “rosoneri” čak četiri kola zaredom ne znaju za pobedu, ali ne samo to, već ova ekipa nije uspela da postigne nijedan gol na tim mečevima, što je zaista nešto što ne pamte ni oni stariji navijači ove ekipe.
Sve je počelo remijem na San Siru protiv Torina kada je bilo 0:0, nakon čega su izabranici Đenara Gatuza i na gostovanju kod Bolonje odigrali bez golova. Usledio je meč sa Fiorentinom, ali tu su “rosoneri” pružili katastrofalnu partiju i na kraju izgubili sa 1:0, da bi u prošlom kolu ova ekipa na gostovanju kod pretposlednje ekipe na tabeli odigrala samo bez golova što je bio znak za uzbunu u Milanu. Uveliko se pominju mogući naslednici Đenara Gatuza na klupi “rosonera” ali nezvanično bivši fudbaler Milana ima još jednu priliku da pokaže čelnicima slavnog kluba da je dostojan trener za ovu ekipu.

SPAL: Fantastičan start sezone, ali onda je sve krenulo nizbrdo!

Fudbaleri SPAL-a su odlično startovali u Seriji A ove sezone, i posle prvih nekoliko kola bili su na neverovatnom drugom mestu na tabeli. Ipak, kako sezona odmiče, ova ekipa pruža sve slabije partije u prvenstvu, i po svemu sudeći im predstoji grčevita borba za opstanak do poslednjeg kola.
Ono što je podatak koji svakako zabrinjava sve navijače ove simpatične ekipe je činjenica da je SPAL bez pobede više od dva meseca kada su mimo svih očekivanja na Olimpiku savladali Romu (0:2).
U poslednja tri meča ova ekipa je jednom poražena dok su dva puta remizirali, ali poput ekipe Milana i oni su bez gola tri kola zaredom. Sa Kjevom i Udinezeom u prošlom kolu na svom terenu su odigrali nerešeno bez golova, dok su u poslednjem meču na strani poraženi od Napolija (1:0), iako je opšti utisak da u tom meču nisu razočarali.
Kada su u pitanju poslednja četiri meča na strani, ni tu ova ekipa nema dobar učinak pošto su čak tri puta poraženi dok su jednom remizirali, mada mora se priznati ni da im raspored nije bio naklonjen pošto su gostovali Juventusu, Napoliju i Laciju i tu doživeli poraze, dok su god Đenove odigrali nerešeno 1:1.

Naš predlog

Ukoliko želi naredne sezone da obezbedi plasman u Ligu šampiona Milan mora što pre da krene sa pobedama. Zaista je poražavajuće da ekipa poput Milana čak četiri meča zaredom ne postigne gol u Seriji A. Kada su u pitanju fudbaleri SPAL-a sva je prilika da će ova ekipa bodove morati da potraži na nekom drugom mestu, pošto izabranicima Đenara Gatuza gori pod nogama. Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču pokušate sa 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Takođe, treba očekivati da će konačno Milan odigrati jedan efikasan meč, pa vam predlažemo da pokušate i sa igrom da domaćin daje tri ili više gola na ovom meču D3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.95. I fudbaleri SPAL-a već tri meča zaredom ne mogu da postignu gol u Seriji A, pa treba očekivati da bi do gola mogli na ovom meču pošto odbrana Milana nije na svom nivou ove sezone. Zato vam predlažemo da pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.