Tip dana: Viljareal – Espanjol: “Žuta podmornica” traži izlazak iz krize!

U sredu su na programu preostali mečevi osmine finala španskog Kupa Kralja a za vas smo izdvojili meč između Viljareala i Espanjola.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Viljareal: Ne ide pa ne ide!

Fudbaleri Viljareala pružaju zaista loše partije ove sezone a u prilog tome ide i činjenica da se trenutno nalaze tek na 18. mestu koje na kraju sezone znači i ispadanje iz La Lige, a sigurno je da to niko u klubu ne želi. Ipak, mora se priznati da ova ekipa u poslednje vreme pruža nešto bolje partije a nekako najbolji pokazatelj je nedavni remi na svom terenu i to protiv šampiona Evrope, ekipe Real Madrida. Sjajno je “žuta podmornica” odigrala taj meč i već u ranoj fazi došla do vođstva golom Kacorle, međutim Madriđani su brzo stigli do preokreta da bi opet Kacorla pred sam kraj meča poravnao rezultat na 2:2 što je bio i konačan ishod tog meča. Nakon toga je Viljareal u prošlom kolu španskog prvenstva takođe remizirao i to u gostima kod Eibara a taj meč je završen bez golova.
U prošlom kolu Kupa su sasvim sigurno odigrali i svoju najbolju partiju ove sezone pošto su savladali ekipu Almerije sa neverovatnih 8:0. Treba takođe dodati i to da je “žuta podmornica” u međuvremenu dovela veznjaka Iboru koji će sasvim sigurno predstavljati veliko pojačanje u nastavku sezone.

Espanjol: Može li ova ekipa do mesta koje vodi u Ligu Evrope?

Generalno fudbaleri Espanjola igraju dosta dobro ove sezone, međutim sve do prošlog kola su bili u jednoj očajnoj seriji rezultata pošto su čak šest mečeva zaredom izgubili. Ipak, u prošlom kolu su na svom terenu konačno došli do pobede i posle duže vremena upisali tri boda. Protivnik je bio Leganes a meč je završen rezultatom 1:0, i treba dodati da je Espanjol u tom meču mogao da upiše i poprilično ubedljiviju pobedu ali je nedostajalo malo više koncentracije u završnici. Klub iz Katalonije je pre toga bio u opasnoj zoni, ali su pobedom u prošlom kolu došli vrlo blizu ekipama koje se bore za plasman u Ligu Evrope. Trenutno je ova ekipa na osmom mestu i ima samo dva boda manje od šestoplasiranog Betisa, a poznato je da šesto mesto u La Ligi na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope što i jeste cilj Espanjola za ovu sezonu.
Ono što je vrlo važna informacija pred ovaj meč je da bi trener Rubi mogao da promeni čak sedam ili osam fudbalera u odnosu na meč sa Leganesom, pošto takmičenje u Kupu Kralja nije prioritet kada je ova ekipa u pitanju.

Naš predlog

Fudbalerima Viljareala predstoji velika borba za opstanak pošto se trenutno nalaze na 18. mestu na tabeli. Što se tiče Espanjola ova ekipa nema tih briga, iako su do skoro bili u jednoj očajnoj seriji rezultata pošto u čak šest vezanih mečeva nisu osvojili nijedan bod. Ono što je veoma važna činjenica pred ovaj meč je da će trener Espanjola izvesti rezervni sastav pošto im je prioritet takmičenje u La Ligi. To bi mogao da iskoristi Viljareal pa vam toplo preporučujemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. U poslednjem meču Viljareala u Kupu je bilo čak osam golova, pa treba i ovde očekivati jedan efikasan meč i zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.07. Za kraj, za očekivati je da “žuta podmornica” od samog starta krene silovito ka golu Espanjola, pa vam zbog toga predlažemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.